Gemaakt

Kaleidoscoop: vierkantjes zijn af!!

Jawel, het zat er aan te komen, gezien ik bij de laatste update nog slechts 12 vierkantjes had te gaan, maar nu zijn alle vierkantjes af! De doos zit vol met 160 kleurrijke vierkantjes!
En nu komt het jobke van ze allemaal deftig in mekaar te zetten 😉 .

Deze keer heb ik besloten om niet in de regenboog-volgorde te werken, zoals ze hier boven zijn gerangschikt. Deze keer wil ik me wagen aan een willekeurige volgorde. Maar dan een gepland willekeurig, want ik voel mij nogal ongemakkelijk bij het idee om telkens gewoon blind een vierkantje uit de doos te nemen. Dus heb ik nu al mijn willekeurige volgorde uitgeprobeerd en neergeschreven :mrgreen: .

Eerlijk gezegd ben ik er niet zo zot van zo. Ik weet het niet goed… Ik ga wel bij de willekeur blijven nu. Gewoon om eens te zien. Misschien dat het eindresultaat toch nog goed mee valt.

Allé, ik ga nu al eens proberen om een paar vierkantjes aaneen te zetten. Jullie horen het wel verder!

Groetjes,
Charlotte

5 Comments

 • Truus Klazen

  Hallo
  160 vierkantjes dat is nog al wat ,maar ik vind de wille keurige patroon heel leuk ,lekker gekleurd.
  Wil je misschien ook vertellen hoe je ze in elkaar zet,ik ben bezig oom 88 granny,s te haken ,ben al over de helft maar wat is nu de mooiste manier om ze aan elkaar te zetten ?Ik haak ze niet elke dag want ik doe ook nog ander haakwerk er tussen door.
  Groetjes van truus

 • Ellen

  Charlotte,
  Top 160 vierkantjes, petje af.
  Ik ben benieuwd naar het eind resultaat en ook ben ik heel benieuwd naar een leuke manier om vierkantjes aan elkaar te zetten.

  Vorige jaar heb ik een ‘baby’dekentje voor mijn kleinzoon afgekregen (is een heel project geworden) uit voorzorg heb ik er maar een deken 1persoons voor een grote jongens bed van gemaakt.
  Ik had 30 jaar niet gehaakt dus er zaten nogal wat haken en ogen 😉 aan.

  Uiteindelijk is het een prachtige deken (quilt) geworden die ik met gehaakte stroken (met de hand) aan elkaar genaaid/gezet heb omdat ik geen andere manieren kon bedenken.

  Ik weet geen manier om hier een foto van te laten zien.
  Als jij dat wel weet vertel het me en ik laat het je zien.
  Groetjes Ellen

 • Nancy

  Charlotte, ik maakte reeds in de jaren 80 zo’n dekentje, ik heb het trouwens nog altijd, als je ze aan elkaar zet met ZWART, dan komen al je kleuren héél mooi uit (vooral niet met wit), daarna een grijze of zwarte boord erom heen nog …’tis maar een tip hé

 • Geesje

  oei ik heb al gereageerd…………..niet opgelet

  hahahahaha sorry….ikke weer…..