Gemaakt

Vordering

Herinner je je nog mijn Hexagon Vintage-feel Bag? Eindelijk heb ik wat serieuze vorderingen gemaakt!

Deze zondag legde ik de laatste hand aan alle benodigde zeshoeken.
Volgens mijn patroon zou ik 30 zeshoeken nodig hebben. 24 voor de tas zelf en nog 6 voor de flap.

Na het afwerken van de zeshoeken deed ik lustig verder, en begon al aan de assemblage. De zeshoeken moest aan mekaar genaaid worden in 3 rijen van 8. Daarna moesten deze rijen aan mekaar bevestigd worden.

De zeshoeken vanboven zijn de overgebleven zeshoeken voor de flap. Ik ben nog niet zeker hoe ik die flap ga maken. Daarvoor zal ik moeten wachten tot de tas er meer uit ziet als een tas.

De volgende stap is de bovenstaande lap dicht naaien, zodat een cilinder wordt gevorm. Dan ga ik de bodem van de tas haken en bevestigen. De bovenkant komt laatste, tegen dan zal ik wel al weten hoe de flap moet 😉

Het ziet er al niet slecht uit, ook al zeg ik het zelf ^_^