Gebeurd

Verwend

Klaske heeft me vandaag héél hard verwend.

Een paar weken terug opende ik in het Nederlandse Amigurumi en Haak Forum een nieuw onderwerp met de vraag waar ik kawaii lintjes kon kopen.
Op het forum worden vaak swaps georganiseerd en ik ben altijd jaloers op de mooie, schattige lintjes die in die pakketjes voorbij komen. Er zijn lintjes met paddenstoelen, hartjes, sterren, kokeshi… Allemaal heel schattig en koddig. Maar ik heb dergelijke lintjes nog nooit in de winkels in mijn buurt gezien. Dus ik vroeg in het onderwerp waar zij hun lintjes kochten.
Slechts een paar dagen later kreeg ik een heel lieve persoonlijke boodschap van Klaske. Ze vroeg me naar mijn adres, zodat ze me wat lintjes kon opsturen. Ze zei dat ze er zelf veel te veel had (is dat mogelijk?) en ze maakt mensen graag blij. Ik moest er niks voor betalen.

😮 Waaauw. Ik was volledig verrast door deze boodschap. Hoe lief is dat nu niet? Om iets volledig gratis naar een volkomen vreemde te willen versturen? Dat kom je vandaag toch niet veel meer tegen.
Dus ja, ik voelde me er wat ongemakkelijk bij om haar aanbod zomaar te accepteren, dus vroeg ik of ze niks in de plaats wilde. Zouden we niet beter een kleine brievenbus swap doen, gewoon tussen ons tweeën. Zo kon zij me de lintjes sturen, maar er ook nog iets voor terug krijgen.
En dat kwamen we dan ook overeen. Zij ging me verschillende tierlantijntjes bezorgen en ik zou voor haar een paar Japanse patronen vertalen.

En vandaag kwam mijn pakketje aan en ik werd volledig weggeblazen. Amai, zoveel dat ik kreeg jong. Al dit kwam uit 1 enveloppe:

Zo, zo veel. Het was precies kerstmis 😉 . En zo’n mooi papier. Ik durfde het bijna niet kapot te schuren. Bijna
Het eerste cadeautje dat ik opende was het meest opvallende, deze met het polka-dot papier.

Zo’n mooie sleutelhanger!
Klaske maakt de allermooiste sleutelhangers en ik wilde een dergelijke sleutelhanger al sinds ik haar blog voor de eerste keer las. En nu ben ik de eigenaar van deze superschattige paddenstoel sleutelhanger. Héél content :hoera:

En daarna ging ik over in uitpak modus en zie eens wat ik allemaal ontdekte.

Er waren, natuurlijk, lintjes

en knopen

en kralen en bellen

en bedeltjes en hangers

en een voorraad om zelf sleutelhangers te maken

Zou je hiervan niet jaloers worden?

Ik ben toch zo zo zo zo zo zo verwend :hihi:
Maar nu heb ik wel het gevoel dat ik mijn enveloppe voor haar serieus moet herzien, want ik wil absoluut niet dat ze ontgoocheld zal zijn…