Mee bezig

Genredeken: augustus

Eindelijk weer wat vooruitgang in mijn genredeken van 2022! Gezien we ondertussen toch al behoorlijk ver in de eerste maand van 2023 zitten, heb ik het idee om dit jaar opnieuw een boekig deken te maken in de kast geborgen.
Ik heb het even overwogen hoor, want het is echt wel een heel tof concept met verrassend resultaat. Maar gezien ik toch nog eventjes te gaan heb voor mijn 2022 deken af zal zijn en momenteel ook geen concreet plan heb voor een 2023 deken, ga ik mezelf geen onnodige stress aanjagen door perse aan een 2023 deken te willen beginnen. Misschien verander ik later nog van gedacht, maar momenteel ga ik me gewoon even focussen op het afwerken met wat ik bezig ben 😉

Mijn 2022 genredeken is dus nog een maandje gegroeid. Augustus was een productieve leesmaand, wat de laatste jaren zeer gebruikelijk is bij mij dankzij de magical readathon. In totaal las ik 13 boeken verspreid over 7 genres. Dus een behoorlijk haakwerk dus!


Augustus genres
1. Historische fictie
2. YA Fantasy
3. Strip
4. Mysterie
5. Jeugd Fantasy
6. Volwassen Fantasy
7. Volwassen Fantasy
8. Mysterie
9. Volwassen Fantasy
10. Sci-Fi
11. Thriller
12. Volwassen Fantasy
13. Historische romantiek

Een hoge concentratie groen deze maand, maar ik vind het wel leuk.

In totaal heb ik nu 77 streepjes gahaakt en het begint wel moeilijk te worden om er overzichtelijke foto’s van te nemen.

Nu heb ik nog 4 maanden te gaan, dat zijn nog eens 37 streepjes. Daar ben ik nog wel eventjes zoet mee 😉

Groetjes,
Charlotte

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: