Gelezen

Leeslog 2021: Terugblik maandelijks titelblad

Nu dat ik bijgebeend ben en ook mijn maandelijkse leeslogs voor november en december heb getoond, en vooral ook omdat ik het een leuk zicht vind om lle maandelijkse layouts naast elkaar te zien, plaats ik dit klein berichtje met deze galerij.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Er zijn duidelijk layouts die ik minder leuk vind (januari, februari, juni) en layouts die ik wel ok vind (mei, juli, december), maar een absolute favoriet kiezen vind ik moeilijk. Ik graviteer vooral naar de layouts van april en oktober, maar ook naar augustus en september kijk ik graag terug. Dus ja, ik kan niet kiezen. Eén van die vier 😉

Hebben jullie een favoriet?

Groetjes,
Charlotte

5 Comments

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: