Gelezen

Leeslog 2021: Terugblik maandelijks titelblad

Nu dat ik bijgebeend ben en ook mijn maandelijkse leeslogs voor november en december heb getoond, en vooral ook omdat ik het een leuk zicht vind om lle maandelijkse layouts naast elkaar te zien, plaats ik dit klein berichtje met deze galerij.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Er zijn duidelijk layouts die ik minder leuk vind (januari, februari, juni) en layouts die ik wel ok vind (mei, juli, december), maar een absolute favoriet kiezen vind ik moeilijk. Ik graviteer vooral naar de layouts van april en oktober, maar ook naar augustus en september kijk ik graag terug. Dus ja, ik kan niet kiezen. Eén van die vier 😉

Hebben jullie een favoriet?

Groetjes,
Charlotte

5 Comments

 • zwartraafje

  Dat moet lukken ik vind januari en februari net leuk. Zowel de eenvoud als kleurencombinaties als het uitnodigende, knusse effect van februari. Juni, augustus en september springen voor mij ook naar voren.

  • Charlotte

   Ha, ja, kijk, geuren en smaken hé 😉 Gelukkig is iedereen anders daarin. En het is nu niet dat ik die afschuwelijk vind hé. Gewoon minder 😉

 • Cindy

  Wat leuk zo een overzicht en hoe knap gemaakt! Ik werd vrolijk van augustus en november vond ik wel heel mooi qua stijl. 🙂

 • Annemieke

  Oh dat is altijd zo moeilijk kiezen. Ik vin het groen van augustus en paars van september ook wel heel fijn. Maar ik trek dan toch weer het meest naar Oktober.

%d bloggers vinden dit leuk: