Gemaakt

Verjaardagscadeautjes

Voor verjaardagscadeautjes opteer ik vaak om iets zelf te maken. En voor mijn metekindje doe ik graag nog eens dat ietsje extra.

Ik begon met een simpel genaaid rokje, dat ik maakte in de laatste naailes van het jaar.

  

Vervolgens kwam een verzoekje: Een Bulle jurk in lichtblauw en paars.

  

Maar mijn eigenlijke cadeau was een uitstap naar de kermis!
Hiervoor vouwde ik een doos uit papier, die ik versierde met een kaartje met tekst en uitleg.

  

En wat zat er in die doos? Ewel, een origami carrousel, met 4 paardjes die rond het molentje kunnen draaien.

  

Ik vind het altijd zo tof om die pakjes samen te stellen, vooral ook omdat de reactie nooit teleurstelt 😀

Groetjes,
Charlotte

5 Comments

 • Le petit requin

  Waaw, die carrousel! Wat een heerlijke, zotte tante zijt gij wel niet, jong! Ik dacht na dat rokje en kleedje al “amai, die Janne wordt weer verwend” en dan moest het eigenlijke cadeau nog komen 🙂 Hopelijk hadden jullie een fijne uitstap naar de kermis!

 • Margaret

  Janne was vast heel blij met jouw prachtige cadeaus. Ze weet wat ze wil met haar bestelling. Groot gelijk heeft ze.
  Leuk idee om een uitstapje naar de kermis zo origineel te verpakken.

  Groetjes, Margaret

 • zwartraafje

  Ik blijf het heerlijk vinden om hier telkens jouw creatieve cadeautjes te zien. Het leuke van zelfgemaakte cadeautjes is dat het echt iets unieks en helemaal voor Janne is. Al een geluk dat ze er steeds zo enthousiast op reageert.

%d bloggers vinden dit leuk: