Gemaakt

Comet CAL #1

Vorige week woensdag begon de CAL voor de Eenhoorn Comet van Projectarian. Al wie het patroon kocht, krijgt vanaf nu elke week, tot en met 12 december een deel van het patroon toegestuurd.

Nadat ik het patroon had gekocht, ging ik graven in mijn gigantische wolvoorraad op zolder. Ik wou absoluut geen nieuwe wol kopen en gezien de vele dozen die ik op zolder heb staan, moest ik wel iets vinden waar ik dit patroon eer mee kon aan doen.
In feite was het niet moeilijk wol te vinden, het was eerder moeilijk te keuze te beperken. Na wat twijfelen, afwegen en meer twijfelen, besloot ik uiteindelijk voor deze kleuren te gaan.

De eenhoorn zelf wordt een heel basiskleur, ergens tussen beige en grijs in.
Haar ogen worden verschillende tinten paars.
Haar haren een mix van een regenboogharen en fuchsia roze.

Helaas heb ik deze laatste paar dagen niet veel tijd gehad om ook effectief te haken. Terwijl dit eerste deel van de CAL het patroon voor de oren en alle vier de poten beschrijft, is het me enkel gelukt mijn oortjes te haken.

Het ziet er helaas ook niet naar uit dat ik de komende dagen veel tijd zal hebben om mijn schade in te halen, in tegendeel, ik zal nog verder achterop komen, gezien ik volgende week de ganse week weg moet voor mijn werk… Sjah, het zal wel lukken, maar wel jammer dat ik niet echt mee kan doen aan de CAL…

Zijn er nog mensen die deze lieverd aan het haken zijn? Voor welk garen gingen jullie?

Groetjes,
Charlotte

One Comment

  • Margaret

    Gelukkig kun je de CAL op je eigen tempo haken en gewoon volgen hoe het de andere CAL-hakers vergaat. Misschien krijg je zo nog wat handige tips voor tijdens het haken.

    Groetjes, Margaret