Gemaakt

Mijn June jurk

Afgelopen mei, trouwde één van mijn nichtjes. Voor het trouwfeest had ik mij voorgenomen mijn outfit zelf te maken. Met dat idee begon ik ergens in december al in de naailes aan de June jurk uit La Maison Victor.

   
© La Maison Victor

Voor de stof had ik gekozen voor een lilakleurig katoentje met relief en glinsters. Heel feestelijk allemaal.

Gelukkig dat ik naailes volg, want op mijn eentje zou het me waarschijnlijk nooit gelukt zijn. Zeker niet omdat er toch wat aanpassingen aan het lijfje nodig waren om het goed op mijn lichaam te doen passen.

  

Toen ik dacht dat ik eigenlijk al bijna klaar was met het jurkje, kwam het onderwerp van voering aan bod. Iedereen, mijn juf en medestudenten, waren het erover eens dat de jurk veel mooier zou zijn als die werd gevoerd. Dit betekende in essentie eigenlijk dat ik de jurk nogmaals moest maken, maar dan uit voerstof.

  

Het heeft me wat zweet en een heel klein beetje bloed, toen ik een beetje te overenthousiast aan het vastspelden was, gekost, maar ik ben toch enorm blij en verdomd trots op het resultaat.

  

Ik voel mij super goed in mijn vel in deze jurk en hij is flaterend voor mijn figuur, ook al zeg ik het zelf. Hij is niet 100% perfect, maar niemand ziet dat 😉 Ik kreeg zelfs complementen te over 😀

Groetjes,
Charlotte

11 Comments