Gelezen

Boeken unhaul #4

Nu ik eindelijk alle boeken van mijn periode als abonnee op Owlcrate, inclusief de vervolgdelen die ik erbij kocht, heb uitgelezen, laat mijn hoofd eindelijk toe deze boeken als een afgesloten hoofdstuk te beschouwen. Hierdoor kreeg ik van dat speciale hoofd van mij ook de toestemming om na te denken over welke boeken ik wil houden en voor welke ik een nieuwe lezer zal proberen te vinden.

Het vroeg wat wikken, wegen en schuiven van boeken van de ene stapel (houden) naar de andere (verkopen), en soms ook weer terug, en uiteindelijk klokte ik af op 24 boeken die op zoek gaan naar een nieuwe thuis. Hiervan zaten 20 in een maandelijkse Owlcrate en 4 kocht ik later bij als een vervolg.

Nadat ik dit bericht heb geschreven, ga ik deze dus beetje per beetje toevoegen aan mijn Vinted account (hier voor de geïnteresseerden), waar ik ondertussen toch wel voor gewonnen ben. Meer en meer lijken mensen het ook te gebruiken voor boeken, vooral voor deze uit abonnementsdozen, dus zeker eens een bezoekje brengen als je naar iets specifieks op zoek bent!

Maar nu, de Owlcrate boeken waar ik afscheid van ga nemen en zo weer wat plaats ga maken in mijn boekenkast 🙂

Murphy, Julie – Dumplin’


De Owlcrate van september 2015, mijn allereerste ooit! Deze staat dus wel al eventjes in mijn boekenkast, bijna 4 jaar zelfs!

De vroege Owlcrate boeken waren geen speciale edities, dus dit is een standaard US hardcover. Als extraatjes bij de verkoop geef ik wel de Owlcrate spoilerkaart, een brief van de auteur en een sticker erbij!

Mead, Richelle – Soundless


De Owlcrate van november 2015, niet uit mijn tweede, maar derde doos.

Dit is ook een standaard US hardcover, maar hierbij komt de spoilerkaart, een bijpassende boekenlegger en tatoeages van “Vampire Academy” van dezelfde auteur.

Elliott, L.M. – Da Vinci’s Tiger


De Owlcrate van december 2015 en een unieke historische roman.

Deze standaard US hardcover heeft deckled edges en komt met de Owlcrate spoilerkaart van die maand.

Zentner, Jeff – The Serpent King


De Owlcrate van maart 2016 en een verrassend sterke en pakkende roman.

Opnieuw is dit een standaard US hardcover editie, die komt met de spoilerkaart, een bijpassende postkaart en een brief van de auteur.

Ahern, Cecelia – Flawed


De Owlcrate van april 2016 was de eerste sci-fi van de bende, eentje in dezelfde lijn als een Divergent of Hunger Games.

Deze hardcover editie komt met een mat-doorschijnende omslag en bedrukte harde kaft. Bijkomend de spoilerkaart, een brief van de auteur en tijdelijke tatoeage.

Spindale, Wendy – Everland


De Owlcrate van mei 2016 is een YA fantasy geïnspireerd op Peter Pan in een steampunk jasje.

De standaard hardcover met deckled edges komt met de spoilerkaart, brief van de auteur en tijdelijke tatoeages.

Chokshi, Roshani – The Gilded Wolves


De Owlcrate van januari 2019 is de eerste van mijn tweede abonnement bij Owlcrate, toen ze al waren begonnen hun boeken wat specialer te maken!

Zo komt deze editie met een exclusieve alternatieve cover en is hij gesigneerd door de auteur. Deze komt ook met de spoilerkaart, het bijhorend Owlcrate informatieboekje, brief van de auteur en exclusieve pin.

Duncan, Emily A. – Wicked Saints


De Owlcrate van arpil 2019 is een eerste uit een trilogie die wel wat weg heeft van Shadow and Bone.

Dit is een gesigneerde eerste editie met een exclusieve alternatieve cover. Komt met het Owlcrate informatieboekje, een exclusieve pin en een stoffen kaart van de wereld uit het boek.

Faizal, Hafsah – Sands of Arawiya duology


De Owlcrate van mei 2019 was een eerste in een duologie dat zich afspeelt in een wereld geïnspireerd op het oude Arabië. Ik vond dit boek zo fijn, dat ik er de bijpassende editie van het vervolg bij kocht. Beide wil ik liefst samen verkopen als pakket.

Het eerste boek is gesigneerd door de auteur, komt met een brief van de auteur, de spoilerkaart en het informatieboekje. Het is een eerste editie met een exclusieve alternatieve cover.
Het tweede boek is een standaard editie, maar die volledig past bij het eerste boek, waardoor die mooi samen op je boekenplank kunnen.
Komt met een artprint met personages en een exclusieve pin.

Rishi, Farah Naz – I Hope You Get This Message


Het eerste boek uit de Owlcrate van oktober 2019 is een sci-fi dat heel wat mensen doet nadenken over hun leven en eindelijk de actie doet ondernemen waar ze al veel te lang over nadenken.

Deze gesigneerde eerste editie is ook exclusief aan Owlcrate, met een exclusieve alternatieve cover. Komt met een brief van de auteur en exclusieve pin.

Varela, Nina – Crier’s War


Het tweede boek uit de Owlcrate van oktober 2019 is ook een sci-fi, maar eentje meer naar fantasy leunend, met een wereld overgenomen door robots.

Dit is opnieuw een gesigneerde eerste editie exclusief geprint voor Owlcrate en komt met een brief van de auteur en bijpassende pin.

Ernshaw, Shea – Winterwood


De Owlcrate van november 2019 is een duister sprookje met een spookachtige romance.

Deze Owlcrate editie komt gesigneerd met een exclusieve alternatieve cover, een brief van de auteur, de spoilerkaart en het informatieboekje

Sim, Tara – Scavenge The Stars


De Owlcrate van januari 2020 is een fantasy geïnspireerd op Le comte de Monte-Cristo.

De Owlcrate editie heeft een volledig unieke cover en is gesigneerd. Komt met een brief van de auteur, de Owlcrate spoilerkaart, het informatieboekje en een pin.

Purdie, Kathryn – Bone Grace duology


De cover van de Owlcrate van november 2015 werd geïllustreerd door een favoriete artiest, waardoor ik ook het vervolgdeel uitgegeven door Owlcrate MOEST kopen.

Beide boeken zijn exclusieve eerste edities speciaal geprint voor Owlcrate, met exclusieve alternatieve covers en gesigneerd door de auteur.
Hierbij komt nog een brief van de auteur, de Owlcrate spoilerkaart en het informatieboekje.

Córdova, Zoraida – Incendiary


De Owlcrate van mei 2020 is een eerste in een duologie die zich afspeelt in een weelderig wereld, geïnspireerd door de Spaanse Inquisitie.

Dit is opnieuw een gesigneerde eerste editie, exclusief aan Owlcrate, met een unieke, nieuwe cover. Komt met een brief van de auteur, de Owlcrate spoilerkaart, het informatieboekje, een exclusieve pin en een vinyl stickervel met rebelse citaten.

Angeles, Janella – Kingdom of Cards duology


De Owlcrate van juni 2020 vond ik zo mooi gemaakt, dat ik blind ook het vervolgdeel kocht in de bijpassende uitgave, die ik nu samen wil verkopen.

Deze edities zijn beide exclusieve, gesigneerde exemplaren met een volledig unieke cover voor Owlcrate. Komt nog met een brief van de auteur, de Owlcrate spoilerkaart, het informatieboekje, een exclusieve pin en vinyl stickers.

Johnson, Lora Beth – Goddess In The Machine


De Owlcrate van juli 2020 is een sterke sci-fi over een meisje dat 1000 jaar te laat uit een cryogene slaap ontwaakt in haar eigen legende.

Deze Owlcrate editie is gesigneerd en heeft een exclusieve alternatieve cover. Komt ook nog met een brief van de auteur, de Owlcrate spoilerkaart, het informatieboekje en een exclusieve pin.

Thakrar, Shveta – Star Daughter


De Owlcrate van augustus 2020 heeft in de hoofdrol een tiener die half mens, half ster is.

De Owlcrate editie heeft een exclusieve alternatieve cover, is gesigneerd en heeft mooi in het paars gespoten randen. Komt ook met een brief van de auteur, de Owlcrate spoilerkaart en het informatieboekje.

Leno, Katrina – Horrid


De Owlcrate van september 2020 is een beklijvende horror die thema’s als psychische aandoeningen, woede en verdriet verkent.

Deze editie heeft een alternatief gekleurde cover, exclusief aan Owlcrate, met een illustratie aan de andere kant van de omslag. Het boek is gesigneerd en komt ook met de Owlcrate spoilerkaart en het informatieboekje.

Deonn, Tracy – The Legendborn Cycle Book 1 & 2


De Owlcrate van oktober 2020 ten slotte heb ik tijdens mijn eerste lezing enorm graag gelezen, waardoor ik ook stond te springen het bijpassende vervolg bij Owlcrate te kopen. Nu wil ik deze samen verkopen.

Beide Owlcrate edities zijn gesigneerde eerste edities met exclusieve alternatieve covers, met illustraties aan de achterzijde van de omslag. Verder komen deze met een brief van de auteur, een exclusieve pin, de Owlcrate spoilerkaart en het informatieboekje.


Phew, en dat zijn alle Owlcrate boeken waarvoor ik graag een nieuwe thuis zoek. Zoals gezegd, ik ga deze, wanneer ik tijd heb, beetje per beetje gaan toevoegen aan mijn Vinted en hopelijk kan ik er dus iemand binnenkort blij mee maken!

Groetjes,
Charlotte

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.