Gemaakt

Vossenmutsjes

Tussen alle Harry Potter-projecten door, wilde ik het idee van de kleine vossenmuts opnieuw bezoeken, nadat ik die eerder maakte als oefening op mijn machine en als spanningsexperiment.

Deze keer wilde ik de muts echter wel in echte vossige kleuren maken en had twee opties voor ogen: eentje waarbij het oranje gecombineerd werd met beige, en eentje waarbij het oranje gecombineerd werd met donkerbruin. Beide combinaties erg vosachtig!

De muts kan zowel met omgeslagen rand gedragen worden, maar ook als de drager groeit blijft de kleurencombinatie zichtbaar als er geen rand meer wordt omgeslagen!

Je ziet ook dat de mutsen serieus wat verschillen in grootte, deze keer niet ten gevolge van een verschil in spanning, maar omdat ik mijn aantal toeren aanpaste, gezien de toekomstige dragers die ik voor ogen had toch wel wat verschillen in leeftijd en grootte.

Heel leuk en weerom snel gemaakt!

Groetjes,
Charlotte

One Comment