Gelezen

Leeslog juni 2022

Voor mijn leeslog van juli rolde de inspiratie volledig voort uit deze prachtige foto die ik op Pinterest tegen kwam. Die kleuren vind ik helemaal geweldig! Ik was zodanig gecharmeerd door de foto, dat ik er totaal niet bij heb stilgestaan dat het eigenlijk geen boekige foto is, lol.

Mijn printer printte te foto ietwat donker af, maar ik wou hem niet nogmaals afdrukken. Plus, ik vond hem eigenlijk nog steeds super mooi zo.
De foto combineerde ik met een gemarmerd papiertje met dezelfde kleuren en simpel ruitjespapier. Versieren deed ik nog met wat action stickertjes.

De volgende spread met mijn gelezen boeken en maandstatistieken volgden dezelfde basis.

Alsook de spreads met de individuele boeken.

Niet zo boekig het ontwerp, maar ik vind het toch wel mooi staan zo in mijn leeslog 🙂

Groetjes,
Charlotte