Gelezen

Leeslog maart 2022

Voor mijn leeslog van maart wou ik iets vrolijks. Online vond ik een leuke foto van gele tulpen gedrapeerd op openliggende boeken en hiermee ging mijn creatieve bal aan het rollen.

In mijn voorraad vond ik een paar leuke papiertjes dat mooi bij de foto stonden. Na wat experimenteren vond ik het effect van de cirkels geknipt uit het oranje bolletjespapier echt leuk staan. De rest vloeide daar uit voort.

Ik wou ook een rand rond het titelblad maken en tekende die zonder veel nadenken met een pastel gele markeerstift, waarop ik dan in zwart en oranje nog eens over ging.
Ik was en ben geen fan van het resultaat. Ik heb het eerst nog proberen overplakken met washi tape, maar ik vond niks leuk staan. Uiteindelijk stoorde de rand me niet zo veel meer, nadat ik ook de rechterbladzijde met de kalender en TBR1 van de maand en liet ik het dus voor wat het was.

In de week van 14 maart organiseerde BookRoast een inleidende readathon voor haar Magical Readathon onder de titel Orilium Gear Up. Het doel van die week was om een conduit en een legacy voor je personage te verwerven. Hiervoor moest je aan twee opdrachten voldoen in die week.
Nu, voor mij is een week echt een beetje te kort, dus ik stond mezelf toe de opdrachten gedurende de maand maart te voltooien. En dit is de spread die ik er voor maakte: aan de linkerkant nog eens een samenvatting van mijn personage, rechts de opdrachten met mijn gekozen boeken.

De volgende spread is weer het welbekende maandoverzicht en -statistieken. Ik behield de structuur van februari voor beiden, maar verplaatste de favoriet volledig naar de rechterpagina, zodat ik meer plaats hield links voor de gelezen boeken. Ik denk dat dit de structuur zal blijven voor de rest van het jaar.

Tot slot nog een collage van de spreads per uitgelezen boek.

Ik wou een vrolijke opzet voor maart en ik vind dat ik daar wel in ben geslaagd 🙂

Groetjes,
Charlotte

  1. TBR: To Be Read = Te Lezen

One Comment

  • Eswee @ Spiderwebz

    Wat een heerlijke vrolijkheid! En 12 gelezen boeken, met bijna allemaal een hoge rating. Ziet eruit als een topmaand. Ik ga zo nog even je pagina’s doorklikken, the Family Upstairs heb ik onlangs ook gelezen, dus ik ben benieuwd wat je ervan vond. En het Kleine Slechte Boek klinkt intrigerend!