Gelezen

Leeslog juli 2020

Voor zij die er graag naar kijken, hierbij een overzicht van mijn leeslog van juli.

In tegenstelling tot het fel-kleurrijke ontwerp van juni, ging ik afgelopen maand voor een iets meer monochromatische look. Ik werkte vooral met zilver en grijs. De kleuraccenten werden gelegd door gebruik te maken van wat vrolijke, rozige stickers.
Het ontwerp kwam ik tegen op Pinterest en vond die zo leuk in zijn eenvoud, dat ik die wou recreëren.

Ik volbracht niet mijn vooropgestelde TBR in juli, terwijl het boek dat ik niet las er wel eentje is waar ik enorm naar uit kijk. Het was gewoon tout court een beetje een moeilijkere leesmaand. Dat kon je trouwens ook al lezen in mijn post met gelezen boeken.

Naast een ander ontwerp, blijft de indeling van de leeslog onveranderd. Zoals het nu is werkt heel goed voor mij, dus waarom veranderen.

De stickertjes kocht ik trouwens op AliExpress in deze winkel vol leuke journal spulletjes. De stickertjes die ik kocht zijn erg mooie en van een gelijkaardig materiaal als washi tape. Ze kleven goed in mijn boekje, terwijl je ze ook later weer kunt lospeuteren als je ze anders wilt kleven. Dus heel tevreden met deze aankoop.
Uiteraard, geduld om ze binnen te krijgen is wel nodig. Bij mij duurde het iets meer dan twee maanden, maar kan ook zijn dat het door de omstandigheden langer duurde dan normaal, gezien ik ze bestelde net voor het nieuws over Corona in China de media bereikte…

De rest van mijn log voor juli werd ingenomen door de gelezen boeken. Ook hier weer niet veel speciaals. Ik gebruikte verder zilver als accent in de geschreven tekst, en stickertjes als kleuraccent als ik nog plaats had op een bladzijde.

Het ontwerp voor augustus staat natuurlijk in thema van de N.E.W.T.s readathon, waarbij ik de printouts van BookRoast wat recycleerde en zelf nog wat bij maakte op de computer omdat ik geen zin had het lettertype zelf te tekenen 😀
De lijst met opdrachten en mijn gekozen TBR kleefde ik in door middel van een dutch door om wat bladzijden te sparen.
Hoe alles er dan uitziet eenmaal de boeken zijn gelezen, zien jullie dan wel weer begin volgende maand!

Groetjes,
Charlotte