Gelezen

Leeslog juni 2020

Met de zomer in het vooruitzicht had ik voor mijn leeslog in juni goesting in vrolijke kleurtjes. Ik had op voorhand al beslist om deze keer met een oranje accentkleur te werken, maar het ontwerp kwam maar tot stand toen ik in mijn washi tapes die met oranje kleurtjes selecteerde en een beetje verliefd werd op de oranje-blauwe driehoekjes.

Met de washi tape voor handen kwam het uiteindelijke ontwerp vrij organisch tot stand. Gewoon twee repen washi tape met daartussen de maand. De pastel fluo stiften van Stabilo kwamen ook perfect van pas, want de kleuren kwamen precies overeen. De onderkant van het blad bleef eerst geruime tijd leeg, maar dan kwam ik deze quote tegen die goed paste bij mijn huidige gemoedstoestand.
Het blad met mijn TBR en de kalender van gelezen dagen volgde op vrij gelijkaardige manier. Zonder al te veel nadenken, washi tape plakken, wat kleuren met de stiften en een titel uitknippen.
Alhoewel dit niet meteen mijn stijl is, vind ik deze echt wel leuk geworden. Eenvoudig, maar vrolijk.

Weinig te melden bij de volgende spread. Uiteraard volgde ik weer dezelfde indeling als voorheen, met links de lijst van gelezen boeken en rechts de statistieken van de maand.

En de bladzijden met de recensies liggen qua indeling ook in dezelfde lijn. Alleen voor het hokje voor de recensie zelf had ik niet meteen een idee, maar ik vond uiteindelijk toch een passend ontwerp, zonder al te veel ruimte te verliezen om te schrijven.

Ook al vond ik de kleurtjes in juni erg leuk, voor juli wou ik het iets soberder aanpakken. Deze keer koos ik zilver/grijs als accentkleur en via Pinterest vond ik een erg leuk idee voor de titelpagina. Helaas is moeilijk te achterhalen wie de originele foto plaatste, dus kan ik geen honneurs geven voor de inspiratie 🙁 Moest iemand dit herkennen, laat het me gerust weten!

Groetjes,
Charlotte