Gemaakt

En dan was er nog een verjaardagsfeestje

Ik vertelde al dat het verjaardagsfeestje van mijn metekindje werd uitgesteld en dat ik dan speciaal langs ging op de dag van haar verjaardag om haar cadeautjes te geven.
Haar feestje ging uiteindelijk toch door en ik had nu niet meteen gepland om nog een cadeautje speciaal voor het feestje mee te nemen. Ah ja, ze had al zo veel gekregen. Maar ja, naarmate de datum van het feestje naderde vond ik het nu toch maar zielig om met lege handen toe te komen, dus besloot ik om nog eens wat te oefenen op de naaimachine. De rokjes die ik nog in de naailes had gemaakt waren in goede aarde gevallen en rokjes, die komen altijd van pas. Dus ik ging eens zelf, zonder hulp van de naailes, een rokje in elkaar steken.

Het principe had ik wel al in mijn hoofd, maar ik besloot toch nog eens wat rond te kijken op het internet.
Op hetzelfde YouTube-kanaal waar ik de uitleg voor de pennenzak vond, stond ook een filmpje voor een eenvoudig rokje.
En eenvoudig was het! Ik heb hier een stapeltje stofjes van 50cm liggen, dus geen meet en knipwerk. En in een haai en een draai zat het in elkaar!

Jammer dat ik niet meer van dat stofke heb, want vind het wel een schoontje.
En ook dit rokje viel in goede aarde en is al meermaals gedragen! Toch altijd leuk om te zien dat mijn nichtjes de kleertjes dragen die ik heb gemaakt ^_^ Zo blijf ik ook altijd plannen om nieuwe te maken ook 😉

Groetjes,
Charlotte

2 Comments