Vertaald

Vertaling: Amari-san ©Nekoyama

Een tijdje terug vroeg Marijke me of ik wist dat er ook een groter patroon voor de amineko bestond?
Als je amigurumi haakt, dan ben je waarschijnlijk wel bekend met de amineko van Nekoyama. Het patroon hiervoor vertaalde ik jaren geleden al en kan je hier vinden.

amarisan-door-nekoyama

Dat er een grotere versie bestond wist ik niet, maar dankzij Marijke’s mail ontdekte ik dat de grote broer van Amineko, Amari-san heet.
Amari-san werd ook gecreëerd en ontworpen door de Japanse Nekoyama. Je kan het terug vinden in haar boek Hello My Name is Amineko, maar het patroon kan je ook gratis op de website van Nekoyama vinden. Alleen is het patroon daar alleen maar in het Japans te vinden.
Gezien het alweer een eeuwigheid geleden is dat ik nog eens een vertaling met jullie deelde, dacht ik dat het hoog tijd werd om nog eens een efforeke te doen! Klik op onderstaande link voor een Nederlandse vertaling van Amari-san, de grote broer van Amineko. En vergeet niet dat dit patroon blijft toebehoren aan Nekoyama, dus geef haar alle eer die haar toekomt!

vertaling van Amari-san © Nekoyama

One Comment

  • Marijke

    Ik ga dit patroon zeker downloaden! Hartelijk bedankt Charlotte, voor deze vertaling!
    Ben er heel blij mee!!

    Groetjes,

    Marijke.