Gemaakt

Het gaat vooruit!

♫♪ Het gaat vooruit (ver vooruit) Het gaat verbazend goed vooruit! ♪♫

De start van het ‘Bulle naar Hommeltuniekje’ project kent alvast een goed begin. Na de opzet vlieg ik door de rijen. Ik wil gewoon zien hoe het zal uitdraaien.

JHT 02

Ik ben momenteel al aardig gevorderd in het streepjesgedeelte en heb net de op één na laatste zwarte streep afgewerkt.

JHT 03

Tot nu toe ziet alles er pico bello uit.
Het breiwerk krult wel een beetje op aan de hals, maar ik denk dat dit wel zal worden verholpen bij het afwerken van de V-opening in de nek met een gehaakte rand en het wassen en opspannen van het breiwerk.

Ieieie, ik vind dit super spannend. Het is de eerste keer dat ik zo’n grote wijzigingen maak in een bestaand patroon EN dan nog eens de steken volledig heb herrekend om bij mijn breispanning te passen. Voorlopig loopt alles zoals ik het wil!!! Super benieuwd!

Hebben jullie ooit al eens zo sterk afgeweken van een breipatroon? Of een kledingstuk gewoon uit jullie hoofd gemaakt?

Groetjes,
Charlotte