6 Comments

 • Patricia Caminada (Borg Queen)

  Zeker wel!! Wil het niet missen. Laat de recorder meelopen, Just in case 🙂

  • Charlotte

   Super! Soms heb ik zo het gevoel dat ik de enige ben die zo’n fan is. Ik ken niemand in mijn omgeving die er naar kijkt en diegene die het al kennen bekijken me wat raar als ik zeg hoe cool ik het vind.
   Oh ja, de recorder loopt zeker ook mee bij mij! Nieuwe afleveringen bekijk ik bijna altijd 2 keer 🙂

 • Monique

  Een hele verlate: ik ook!!! Natuurlijk 😀 Vond m boven verwachting leuk (en stemde tot nadenken), en wat baalde ik dat het twee delen waren en ik een hele week moest wachten op de ontknoping!

  • Charlotte

   Vanavond is het er ook weer eentje in twee delen. Persoonlijk vind ik die afleveringen altijd beter, omdat het verhaal dan niet zo gehaast is. Dat was een beetje mijn probleem met sommige afleveringen van het vorige seizoen. En blijkbaar was dit voor veel fans zo, want dit seizoen zal veel tweedelige verhalen bevatten.

   Ik vond de eerste twee afleveringen alvast héél geslaagd. Toen het jongetje zijn naam gaf heb ik luidop geoooooooo’ed 😉
   Het ziet er naar uit dat ze P. Capaldi ook een beetje meer ruimte geven om zijn Doctor karakter te geven. Ik weet wel niet wat ik van de zonnebril vind ipv de schroevendraaier, maar bon, ik geef het nog even tijd.
   Over Clara blijf ik in tweestrijd. Ik heb het gevoel dat haar verhaal al verschillende keren geëindigd is, maar ze blijven haar meesleuren. Ze gaat van bange meisje, naar coole sidekick, naar zeurende puber, naar met-de-vinger-wijzende onderwijzer, …etc. Te veel veranderingen in karakter tussen afleveringen om geloofwaardig te blijven. Dus ja, ik heb het eerlijk gezegd een beetje gehad met haar 🙁 . Blijkbaar is het wel haar laatste seizoen.
   En dan Missy, goh, wat moet je van haar denken zeg? Haar interactie met Clara vond ik wel leuk en grappig. Ik vond het volledige verhaal trouwens grappig, desondanks het serieuze thema.
   Ik zit nu wel met een biljoen vragen over de Daleks en hun omhulsel.

   Vanavond weer paraat 😀