Gemaakt

Ridder Gus

Eén van mijn collega’s beviel vorige november van zoontje Gus. Op het geboortekaartje stond deze stoere ridder.

Gus02

Dus toen ik voor Annelies van Vicarno het patroon voor een ridderpop mocht testen, wist ik ook meteen aan wie ik mijn ridder cadeau ging doen.

Mijn ridder is al een tijdje bij zijn naamgenoot, maar ik moest wachten om hem hier te tonen tot het patroon gepubliceerd werd. En dat is nu het geval. Het patroon is beschikbaar in nummer 69 van het Britse magazine Inside Crochet. Geen idee of Annelies van plan is het patroon voor deze ridderpop ook zelf te publiceren in het Nederlands. Voor deze vraag richt je je beter tot haar zelf!

Oh ja, en ik moest nog van de mama van Gus zeggen dat ze heel blij is met ridder Gus. Het is héél graag gedaan, wè! 😉
Plus bezorgde ze me deze geweldige foto’s!!! Hoe schattig is dat nu niet?

Groetjes,
Charlotte

4 Comments