Gebeurd

Vakantie!

© Paul Ward
© Paul Ward
Jongens, jongens, ik dacht dat het nooit zou komen, maar eindelijk is het zo ver. Ik heb vakantie!!!! Jeij!!!!

Vanaf morgen komt mijn metekindje voor de eerste keer bij mij logeren, dus dat wordt alvast spannend! Zij kijkt er alvast heel hard naar uit en is al sinds een maand kruisjes op de kalender aan het zetten. Ik kijk er natuurlijk ook kei-keihard naar uit, maar hoop dat ik kan voldoen aan haar grote verwachtingen.
In ieder geval heb ik al een grote uitstap gepland: het beloofde bezoek aan Plopsaland voor haar verjaardag! Duimen dus dat het dinsdag mooi weer zal zijn.
Ik hoop echt dat ze het leuk zal vinden, want ze kent dat eigenlijk niet, Plop en alle andere Studio 100 aanverwanten (Jawel, zo’n kinderen bestaan dus nog in de lage landen). En ze bergrijpt het concept ‘pretpark’ ook nog niet echt. Ze denkt dat het gewoon een speelplein is. Zal zij even verbaasd zijn!

Na de logeerpartij vertrek ik voor een weekje richting Provence. Vooral een luilekker vakantie met veel lezen, rusten, handwerken en jawel, toch wel een paar uitstapjes!

En daarna heb ik nog een dikke week vakantie over, waarin ik nog niet echt plannen heb, maar dat zien we dan wel weer. Mijn verjaardag valt dan in die periode, dus ik vermoed dat daarrond wel iets zal gebeuren.

Hoe dan ook, ik denk niet dat het me zal lukken om nog voor mijn vertrek te bloggen, dus las ik maar meteen een pauze in!
Ik had eigenlijk eerder al willen berichten over twee nieuwe handwerkjes en twee uitgelezen boeken, maar ik ben er dus niet toe gekomen. Het zal dus nog eventjes moeten wachten. Kwestie van jullie verwachtingen op te bouwen voor mijn terugkomst en jullie geduld te beproeven en al!

Vele groetjes en manmanman, wat ben ik blij dat ik vakantie heb! Valt het op?

Sluutjes,
Charlotte

8 Comments