Gemaakt

Rood met witte stippen

Zonder het echt te plannen ben ik weer maar eens aan een nieuw project begonnen.
Dit specifieke project begon naar met te lonken toen ik het kerstlijstje voor één van mijn nichtjes las. Ik liet het gelonk echter voor wat het was, omdat ik dat nichtjes naampje niet had getrokken voor de kerstcadeautjes.
Maar toen ontdekte ik wie wel de naam van dat nichtje had en ik kwam ook te weten wat het nichtje ging krijgen. Leuke pakjes, maar niet het cadeautje dat mij het nieuwe idee had gegeven. Dus het gelonk begon opnieuw en deze keer gaf ik toe aan de verleiding. Ik vloog er, letterlijk, in.
Eerst koesterde ik nog hoop dat ik het met kerstmis af zou hebben, maar dat was toch iets te hoog gegrepen. Dus werd mijn nieuwe deadline Nieuwjaarsdag.

Toch nog een strakke deadline, maar blijkbaar werk ik daarmee het best! Het project gaat vooruit als een sneltrein!

Ik zal nog niet te veel verklappen voor het geval er nieuwsgierige oogjes meelezen, maar ik licht al een tipje van de sluier in de vorm van de titel van dit bericht en onderstaande foto.
Hopelijk raakt het af binnen een 4-tal dagen!

RmWS 001

5 Comments