Vertaald

Vertaling: Baby Beer door Sue Pendleton

Baby Bear Cub by Sue Pendleton
Baby Bear Cub by Sue Pendleton
Hier ben ik weer met een vertaling voor jullie.
Deze keer werd mij gevraagd dit prachtige patroon van Sue Pendleton te vertalen. Is dit geen schattig beertje? Ik vrees dat deze niet gemakkelijk is om te maken, maar het resultaat ziet er wel super uit.

Sue Pendleton heeft vele mooie patroontjes die sinds kort ook gratis te verkrijgen zijn. Sue is namelijk zo vrijgevig dat, nu ze heeft besloten om op pensioen te gaan, in plaats van haar patronen van het net te halen, ze gewoon gratis aanbied op Ravelry.com. En dit beertje is er één van.

Sue’s patroontjes zijn meestal ontworpen om gehaakt te worden met hele fijn draad (haaknaald 1,3mm). Ik heb het patroon nog niet zelf gemaakt, maar ik ben er zeker van dat het beertje er even goed uit zal zijn als je wat dikkere draad, zoals het populaire Catania, gebruikt met bijpassende haaknaald.

Veel plezier er mee!

Vertaling van Baby Bear Cub © Sue Pendleton

4 Comments

 • Mispa

  Ow Dat is super lief van haar ! Ik kan echt likkenbarend naar haar werkjes zitten te staren. Deze zal ik dus uiteraard gaan maken

  • jitty van lindt

   ooo.wat een mooi beertje, ga hem gauw maken,als hij klaar is zie je hem wel.hij is erg lief,en heel erg bedankt, voor de vertaling, dikke knuffel er voor, jitty

 • Gerda

  Wat een life beertje ,heel erg bedankt voor het vertalen van het patroon .
  Groet Gerda