Gebeurd

Solna terecht!

Ongeloofelijk maar waar! Solna, de vermiste kater van mijn broer – eigenlijk van mijn schoonzus – is gevonden! 😀
Ik ben zo blij dat het goed is afgelopen.

Solna 3

Nadat ik hier mijn vorige post had geplaatst, had ik in naam van mijn schoonzus ook nog een zoekertje geplaatst op de site van gevondenenvermistehuisdieren.be. Niet lang na het activeren van dat zoekertje ontving ik van een lieve dame een berichtje met wat tips om huisdieren terug te vinden. En één van die tips bleek van goud te zijn. De dame rade namelijk aan om voor het Antwerpse (waar mijn broer en schoonzus wonen) toch ook een melding te doen op de site van het CAD of Coördinatie Antwerpse Dierenbescherming.
Dit gaf ik door aan mijn schoonzus en zij zorgde dan voor het nodige om ook daar een zoekertje te plaatsen. Daarna begon ze ook eens door de lijsten van gevonden katten te zoeken en daar viel haar oog op een advertentie. Deze had geen foto, maar de beschrijving kwam zeer goed overeen met Solna en de vindplaats was slechts een straat verder.

Solna 4

En jawel hoor!
Solna was gewoon doodleuk twee straten verder een huis binnengewandeld en was al meteen geadopteerd. De profiteur ;). Twee weken lang is hij vertroeteld geweest door 2 lieve mensen die hem nu behoorlijk gaan missen.
Leuk, toch? Die goede afloop ^_^
Jammer genoeg is het voor mijn eigen kat niet zo goed afgelopen, maar ik ben super blij dat mijn schoonzus haar Solna terug heeft! En de volgende keer dat Solna vermist is, weet ze al waar ze eerst moet gaan aanbellen 😉

Groetjes,
Charlotte

5 Comments

  • Meryam Tigchelaar

    Wat een geluk dat de poes weer gevonden is en nu kan ze weer van haar mooie dekentje genieten!

  • Nanita

    Aah, fantastisch nieuws! Spijtig genoeg loopt het vaak niet zo goed af he… Groetjes!

  • Isa

    Ik heb er ook helaas eentje van mijn drie die vermist is sinds verleden week donderdag, ik blijf er in de tuin op roepen en hopen pffff…. 🙁