Gebeurd

Update

Hallo allemaal,

Voor ik nog meer ongeruste berichtjes krijg, dacht ik dat ik nodig eens een berichtje moest plaatsen 🙂 .

Eerst en vooral, een dikke MERCI voor de lieve berichtjes die jullie me stuurden!

Ondertussen gaat het weer wat beter met de mama. Ze ligt niet meer in het ziekenhuis, maar ze is wel nog zwak en de genezing zal nog wel een tijdje in beslag nemen.
Ik wil niet te zeer in detail treden, maar kan wel zeggen dat het gebeuren en de ziekenhuisopname nogal verschietachtig waren, maar al bij al niet overdreven ernstig. Het moet wel als een serieuze wake-up call gezien worden, dat wat gebeurd is.
Maar soit, de rust is dus, in dat opzicht, een beetje terug gekeerd.

In een ander opzicht, het werk, is de rust nog niet voor direct.
Ik heb dringend nood aan vakantie. En niet gewoon één of twee daagjes, maar echt vakantie. Jammer genoeg ligt dat nog niet meteen in het verschiet 🙁 .

Maar, ook al ben ik vaak uitgeput bij thuiskomst ’s avonds, toch heb ik de tijd en goesting gevonden om weer wat meer te haken en ook breien. Nu moet ik alleen nog de tijd vinden om er over te schrijven :p .
Hopelijk binnenkort!

Groetjes,
Charlotte

3 Comments

 • Geesje

  Hoi Charlotte, dank voor je berichtje, fijn dat de mama voor zover weer thuis is en wens haar Beterschap, en jij moet vooral ook naar je lichaam luisteren, het haken moet ontspanning zijn …….dus rustig aan, en tot horens…..liefs Geesje

 • Nanita

  Ah, goed nieuws! Dat je mama maar zo veel mogelijk uitrust en haar laat verwennen 🙂 En hopelijk kan je snel vakantie nemen! Ben benieuwd waar je aan bezig bent, met al dat rotweer zit ik hier gewoonweg winterprojecten te haken zeg, net een muts af (met een dikke pompom erop) en bezig aan een poncho :S
  p.s. de Veritas heeft heel mooie wol nu, Schachenmayr Universa met Merinowol, mooie kleurtjes ook 😉 x

 • Elly Geenjaar

  Lieve Charlotte, ik was al een tijdje niet op je blog geweest vanwege een rugoperatie, en ik schrok van jouw mama. Ik wens je daarom ook veel sterkte meid en doe zelf rustig aan want een burn-out kan je zomaar hebben en daar ben je niet mee geholpen. Liefs uit Noord-Holland Elly