Gebeurd

Blah

Niet te geloven dat ik hier al zo lang niks meer heb geplaatst. Wat vliegt de tijd toch.
Om eerlijk te zijn voel ik me de laatste tijd nogal blah. Een betere term om mijn gevoel te beschrijven vind ik niet. Gewoon blah. Je weet wil, nergens zin in hebben, moe zijn, futloos, chaos in het hoofd, gedachten niet kunnen ordenen…

Jawel, op dat uur gaat mijn werker 's morgens af en dan blijf ik nog tot 5u snoozen...
Jawel, op dat uur gaat mijn werker ’s morgens af en dan blijf ik nog tot 5u snoozen…

Het feit dat ik het redelijk druk heb op het werk, een nogal stressy periode aan het doorgaan ben, héél vroeg moet opstaan als ik naar Brussel moet en ook nog eens moet studeren voor de avondschool zal de vermoeidheid niet verholpen hebben.

japans

Nu, dat van de avondschool is nu voorbij.
Ik volg al vier jaar Japans in de avondschool en vorige woensdag was het eindexamen. Als je slaagt voor dit examen, dan krijg je een officiëel attest voor “basiskennis”. Mijn resultaten heb ik nog niet, maar ik ben vrij positief dat ik geslaagd ben 😀 .
De school waar ik Japans volg, organiseert geen vijfde jaar meer, en eerlijk gezegd ben ik het ook een beetje beu. Vooral dit laatste semester was nogal lastig te combineren met het werk.
Maar ja, misschien dat ik in september toch opnieuw zin heb? In dat geval zal ik waarschijnlijk opteren om in dezelfde school opnieuw jaar 3 te volgen, kwestie van alles nog eens te herhalen ^_^ . We zien wel.

sjaal

En wat met al dat handwerken?
Wel ja, de laatste tijd is dat ook wat minder geweest. Ik heb alleen gewerkt aan wat ik al (lang) mee bezig was, namelijk de gebreide sjaal en het lapjesdeken.
De sjaal is bijna af. Misschien nog 1 of 2 herhalingen en dan de rand.

lapjesdeken

En het lapjesdeken is mijn tv-project van het moment. Wanneer ik naar tv kijk maak ik vierkantjes. Niet altijd, want dan zou het deken quasi af zijn, maar soms. Meer dan soms hab ik gewoon te koude handen om te haken :S . Wat is dat met dat rotweer zeg!

Het weer zal ook wel één van de oorzaken van het blah-gevoel zijn. Grijs, koud, nat,… Pff, niet direct wat je associeert met mei!

Maar, ik heb me voorgenomen om het blah-gevoel weg te werken. Niettegenstaande de blah sta ik toch bol van de ideeën en goestingskes op haak- en breigebied. Ik heb, hoe kan het ook anders, ook weer wat aankopen gedaan die mij misschien terug in mijne schwung kunnen brengen 🙂 . Maar meer hierover later 😉

Groetjes,
Charlotte

3 Comments

 • Marga

  Hahaha, ik ken het gevoel ook! Ben ook al een maand niet op mijn eigen blog geweest, maar volg wel anderen. Het ligt, denk ik, aan het weer. Zo somber, en we willen nu toch wel echt het zonnetje! Hoop, dat je geslaagd bent en heel veel pakjes zin van mij en gelijk ook voor mezelf

 • Nelleke

  Dag Charlotte, iedereen heeft dat toch wel eens. Geeft niets. Misschien ben je gewoon toe aan wat zon en vrolijker weer. Ik hoor er iedereen over. Voel je niet verplicht om iets op je blog te doen. Komt vanzelf wel weer.Ik hou je in de gaten, nadat je me gisteren zo goed hebt geholpen!! Komt goed hoor, laat de moed niet zakken. Moed verloren is al verloren!! lieve groet uit Zeeland, Nelleke

 • Cynthia

  Blij weer iets van je te lezen..dacht al dat je met vakantie was of zoiets! Voel je niet verplicht om iets te bloggen hoor! en Japans, dat is wel heel handig hoor met al die leuke haakboeken die in Japan verschijnen en via internet te bestellen zijn.
  Ik ben met een plaid van patroon Arne en Carlos begonnen lekker fleurige bloemetjes (PRIMULA PLAID), al mijn restjes acryl kunnen ervoor gebruikt worden, maar natuurlijk nog een paar kleuren die ik niet had erbij gekocht ;)Van al die kleurtjes verdwijnt vanzelf het regenachtige BLAH gevoel 🙂 Groetjes van mij.