Gebeurd

Uit Japan

Toen ik mijn brievenbus woensdag opende, dan vond ik deze enveloppe. Een enveloppe voor mij heeeeeeeeelemaaaaaaaaaal uit het land van de rijzende zon! :mrgreen:
En dit was wat in de enveloppe zat:

Het linkse boek heet (vrij vertaald) “Rilakkuma en schattige personages amigurumi“. Hierin vind je 7 patronen voor schattige San X personages.
Het rechtse boek is “Schattige Amigurumi Dieren“.

Van zodra ik een beetje into amigurumi was heb ik al zo’n Japans amigurumi boek willen hebben. Jammer genoeg verkopen ze deze boeken niet hier in België 🙁 .

Maar dan vond ik deze fantastisch online shop op Etsy: Pomadour24!
Deze dame biedt een grote collectie aan Japanse hobby boeken aan. Dus niet enkel amigurumi boeken, maar ook boeken over gewoon haakwerk, breien , borduren, werken met vilt,…

Je kan je wel inbeelden dat ik helemaal in mijn nopjes was met mijn ontdekking 😉 . En al de positieve reviews die deze dame kreeg maakten de ontdekking nog leuker!
Ik besloot de eigenaar van de shop te contacteren zodat ik meer informatie kon krijgen over de verzendkosten en de duur voor ontvangst. Haar antwoord kwam heel snel en ze is super vriendelijk.
Hierdoor besloot ik om het eens te proberen. Wie niet waagt, niet went en zo… En nu ben ik echt hééééééél blij met mijn aankoop.

De tijd tussen bestellen en ontvangst waren heel snel (ik bestelde op donderdag de 22ste), de prijzen zijn vrij economisch (ik betaalde €35 voor beide boeken en verzending) en de verpakking was mooi EN veilig.

Dus zeker een aanrader deze shop!!