Gemaakt

Shaun the Sheep

Als je dacht dat ik na al de gehaakte kerstcadeaus mijn haaknaald even zou laten rusten, dan dacht je verkeerd 😉 . Er was nog één iemand die van mij nog geen zelfgemaakt cadeautje had gekregen.
De vriendin van mijn broer is waarschijnlijk de grootste fan van mijn amigurumi, dus ik wou ZEKER eentje maken voor haar. De bedoeling was om het ook met Kerstmis af te hebben, maar toen dit niet mogelijk bleek, besloot ik er een verjaardagscadeautje van te maken. Hierdoor had ik nog een weekje respijt 🙂 .

Ik maakte voor haar Shaun the Sheep.
Shaun the Sheep is een Britse stop-motion kinderreeks van dezelfde makers als Wallace & Gromit.
Hier is Shaun the Sheep in actie:

En hier is mijn gehaakte Shaun:

   

Het patroon is van Linda Smith en kan hier gratis worden gedownload!