Gemaakt

Verjaardagsfeestje

Vrijdag ga ik naar een verjaardagsfeestje. Leuk, leuk!! Maar, cadeautjes kopen vind ik niet zo leuk.
Ik geeft graag iets nuttigs of iets dat de persoon in kwestie echt wilt. Ik hoe niet zo van het kopen van kleine prutskes, ook als is het wel leuk om te krijgen en om te geven 🙄 . Maar achteraf weet je toch dat die dingen vergeten zullen worden in een kas of la. Daarom geef ik liever iets bruikbaars en deze keer zijn het cadeaubonnen. Die zijn wel wat droog om te geven. Je geeft net geen baar geld. Dus heb ik iets gemaakt om er bij te geven.

    

Zien ze er niet lekker uit 😉 ?
De kaars vind ik ook redelijk gelukt ook al had ik geen fel-gele wol. Mijn vader dacht echter dat het een asperge was 🙄 . Wreed logisch…

Het patroon is van Hannah Kaminsky. Voor de versiering heb ik echter geen parels gebruikt, maar contrasterende draad en Franse knopen. In onderstaande video kun je zien hoe je die maakt: