Gelezen

Leeslog maart 2023

Hoewel maart maar een druilerige maand was dit jaar, met weinig echt lenteachtige dagen, wou ik voor mijn leeslog toch iets vrolijk en vol met bloemen doen.
Net als in februari gebruikte ik elementen uit de Libelle kalender van vorig jaar.

Uiteindelijk gebruikte ik maar één prentje uit de Libelle kalender, namelijk het patroonpapiertje met roze/oranje bloemetjes. Dit papiertje was meteen ook de inspiratie voor de kleuren die ik gebruikte voor de tekst doorheen de maand.
Alle overige papiertjes, stickers en prentjes had ik nog liggen of printte ik af van Pinterest.

Zoals je al kon lezen in mijn bericht over de gelezen boeken, was de keuze van TBR voor maart niet echt een succes. Ik was wat te ambitieus met alle grote fantasy boeken die ik wou lezen, waardoor ik eigenlijk al vrij snel besloot om van de 3 volwassen fantasy boeken, mij slechts op eentje te concentreren, wat mij veel beter beviel!

En het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat die ene grote fantasy meteen ook mijn favoriet van de maand werd. Een klepper van 1328 bladzijden, maar ZOOOOO goed.

Over het ontwerp van deze leeslog spread heb ik eigenlijk niet veel meer te zeggen, behalve dat die op dezelfde manier werd verder gezet als de titelspread. Oh, en dat ik toch nog één prentje uit de Libelle kalender gebruikte, namelijk die van de tulp, links onderaan 😉

En dan nog de individuele boekenpagina’s, opnieuw op dezelfde manier voortgezet.
Voor de scheidingslijnen tussen algemene boekeninformatie en mijn mini-recensies liet ik mij opnieuw inspireren door het patroon uit de kalender. Heel simpel een oranje lijn met roze kwastachtige bloemen. Simpel maar effectief 🙂

Groetjes,
Charlotte

2 Comments

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.