Gemaakt

Genredeken: juni

Juni werd opnieuw een goeie en gevarieerde leesmaand, alhoewel een beetje meer Science Fiction dan anders, maar dat is een genre waar ik sowieso meer van wil gaan lezen.
In totaal las ik negen boeken gespreid over 6 verschillende genredeken genres.

Juni genres
1. Sci-Fi
2. Thriller
3. Sci-Fi
4. YA Fantasy
5. Historische Romantiek
6. Sci-Fi
7. Romantiek
8. Volwassen Fantasy
9. YA Fantasy

Als ik het deken zo plat op de grond leg, valt wel op dat het precies wel wat scheef trekt. Het is meer een soort trapezium dan een rechthoek. Vermoedelijk komt dit door een varierende draadspanning doorheen de maanden waaraan ik hieraan werk. Soms zal die meer relaxter zijn dan anders, waardoor de ene rij iets groter uitvalt dan de andere. Het komt in ieder geval niet door het perongeluk bijmaken of verliezen van steken, want mijn aantal steken zijn nog precies hetzelfde als toen ik ben begonnen.
Sjah, dan is het maar een beetje scheef hé. Als het af is en ik het kan wassen zal dat zich misschien ook vanzelf wat oplossen. Of als het mij echt stoort kan ik misschien toch nog een boord toevoegen?

Ik was niet van plan een boord toe te voegen toen ik dit project begon. Het zouden gewoon de golfjes zijn en niks anders. Maar als het me echt dwars blijft zitten dat het niet 100% recht is, kan een boord dit wel wat recht trekken. Ik kan eventueel de kleur van mijn favoriete boek gebruiken of zo. Of gewoon in basiskleur grijs blijven natuurlijk. We zien wel!

In ieder geval, afgezien van het feit dat het iets scheef is, blijf ik de streepjes en kleurtjes echt leuk vinden.

Groetjes,
Charlotte

One Comment

 • Nancy

  Hallo Charlotte
  Ik vind het deken heel mooi!! Mooie kleurtjes en die passen perfect bij elkaar. Goed gelezen, zou ik zeggen 😉

  Als die blijft scheef trekken, kan je die ook altijd blokken. En ach, als die gewoon op de bank ligt, zal je niet kunnen zien dat die beetje scheef is. En opgerold, kun je dat ook niet zien.

  Ik vind hem in ieder geval al heel erg geslaagd. Heel tof van jou om zo’n genredeken te maken, eens iets anders dan een warmtedeken. Het inspireert mij in ieder geval.

  Groetjes Nancy