Gebeurd

Gewonnen!

Begin augustus werd de blog van Liesbet – zwartraafje.be – maar liefst 15 jaar! Hiervoor organiseerde ze een winactie voor een verrassingspakket, waar ik natuurlijk graag aan deel nam. En jawel, zoals de titel van dit bericht al verklapt, ik won toch wel zeker!

Wat gewonnen kon worden hield Liesbet voor het merendeel geheim, maar ze tilde tweemaal een tipje van de sluier, waardoor ik wist dat ik (1) een heel mooie sculptuur van de baby Nifflers had gewonnen, dankzij de schenking van HeroCollector, en (2) het pakket ook het zopas vertaalde officiële Harry Potter haakboek zou bevatten.
Ik was al zodanig in mijn nopjes met deze twee prijzen, dat ik niet veel meer van het pakket verwachtte. En eigenlijk had ik beter moeten weten, want ik ken Liesbet nu ook wel een beetje 😉

En toch had ik niet zo’n gigantische, tot aan de rand gevulde doos verwacht.

Alles was ook weer fantastisch mooi verpakt.
Ik bleef maar pakjes uithalen. Ik denk dat Liesbet toch wel stiekem Hermeliens extension charm kent hoor!

Dit waren de twee prijzen die ik verwachtte.
Het haakboek, met keitoffe Harry Potter geïnspireerde projecten. Momenteel ben ik vooral fan van Fawks de Feniks en het deken met het schild van Hogwarts.
De mooie sculptuur kreeg meteen ook een plaatsje in mijn boekenkast, bij mijn Harry Potter collectie, natuurlijk.

Maar daar hield het niet mee op. Neen, Liesbet toonde ook haar creativiteit, zoals op haar blog, met een aantal zelfgemaakte items.

Ze voelde zich blijkbaar wat onzeker om mij haar zelfgemaakte sjaal, geïnspireerd door de Chocolate Frogs, toe te sturen, omdat ze weet dat ik ook kan haken. Dat was absoluut niet nodig, want ik vind die echt fantastisch! En ook helemaal mijn kleuren eigenlijk 🙂

Liesbet maakte ook de So many books-pin en de sleutelhanger van de Marauders map. Zo mooi!

Ook de andere pin (A reader lives a thousand lives) en de Marauders boekenlint vallen dik in de smaak.

Denk je dat dit het was? Nope, neen, we gaan nog even verder met een echt zalige muismat en mini totebag. Ik voel me keihard aangesproken, lol.

Als je Liesbets blog leest, dan krijg je waarschijnlijk net als ik regelmatig honger tijdens het lezen. Zo veel lekkers dat zij klaar maakt! En nu mocht ik daar ook eens van proeven, met heerlijke salty caramel cookies. Njammie. Heerlijk bij de (ijs)koffie.
Enne, Liesbet, als je daar een receptje van kan delen, dan ontvang ik dat ook graag 😉

Zei ik niet dat Liesbet waarschijnlijk de extension charm kent? Want het is nog niet gedaan.
Liesbet is, net als ik, fan van Belle en het Beest, houdt van knutselmateriaal, lijstjes bijhouden en journalling. Daarom vond ik in de doos ook nog deze keigrappige Lumière pennenzak, een mooie selectie washitapes, stickertjes, potlood en notitieboekjes.

Liesbet, Zwartraafje, maakte echt wel een pakket dat alle aspecten van haar blog uitstraalt: Harry Potter, boeken en boekige items, journalling en knutselen, lekkere baksels,…
Ik voel me echt vereerd om dit te hebben gewonnen. Superdankjewel nogmaals Liesbet en nog een gelukkige blogverjaardag!

Groetjes,
Charlotte

3 Comments

  • zwartraafje

    Zo leuk om te zien dat je er blij mee bent. Ergens had ik dat wel verwacht maar net als bij een swap-actie weet je het pas zeker wanneer de ontvanger zijn pakketje heeft mogen uitpakken hé. Hier staan de schattige nifflers op een plank met allerlei magische dieren zoals een Cornish Pixie, Hedwig, een pygmypuff en occamy. Ze lijken zich er even goed thuis te voelen als die van jou.