Ballerina Tadaa!

Woensdag liet ik jullie een beetje op jullie honger zitten en toonde de volledige ballerina nog niet. Vandaag ga ik jullie serieus spammen met foto’s. Jullie zijn gewaarschuwd 😉

Voor het geval jullie het vergeten zouden zijn, de reden waarom ik een ballerina-pop wou haken, was om die cadeau te doen aan een collega voor de geboorte van haar dochtertje. Het meisje werd op 18 juli geboren en kreeg de mooie naam Paulien.

Paulien

Dat ik een ballerina ging maken was al lang beslist voor ik het kaartje kreeg, maar het kaartje hielp me uiteindelijk wel om de juiste tint roze te kiezen voor haar kleertjes.

En nu genoeg ingeleid, hier is ze dan: Ballerina Paulien

ballerina 24      ballerina 25

ballerina 21  ballerina 22  ballerina 23

ballerina 26

ballerina 29      ballerina 31

ballerina 30

ballerina 33      ballerina 32

ballerina 37

ballerina 36

Alles aan de pop is poseerbaar. Haar beentjes kunnen bewegen, haar armen kunnen bewegen en haar hoofd kan bewegen.
Daarnaast kan ze ook haar schoentjes en haar jurkje uit doen.

Ik ben echt heel, heel blij met mijn creatie. Ze is precies zoals ik haar wou: elegant, doch eenvoudig.

En ik denk dat mama Evelien ook blij was, toen ik haar de pop dinsdag cadeau deed. Daarvoor doen we het, hé 🙂

Groetjes,
Charlotte

14 thoughts on “Ballerina Tadaa!

 1. Nancy

  Hallo Charlotte. Wat een prachtig cadeau!! Post je het patroon ook? Dat zou heel tof zijn, zou deze ook willen maken voor mijn dochter die vele jaren ballet heeft gedaan. Sinds vorig jaar gestopt wegens studies. Groetjes Nancy

  Reageren
 2. trijnewijn

  Wauw, gewoonweg wauw! Bij elk van je vorige berichten over de pop was ik al serieus onder de indruk, maar amai, het eindresultaat is echt prachtig. Je hebt een heel mooi talent om dingen te creëren!

  Reageren
 3. Angélique

  Wauw prachtig! Wat heb je dit popje mooi gemaakt zeg!
  Daar wordt gegarandeerd later enorm veel mee gespeeld en zal het meisje misschien nog aan het ballet krijgen ook 😉

  Reageren
 4. Martine

  Prachtig, zomaar uit het hoofd. Zou fijn zijn om de beschrijving te zien verschijnen in jouw patronen.
  Maar geniet nu eerst maar van je verlof.

  Reageren
 5. zwartraafje

  Wauw, het eindresultaat is echt prachtig geworden. Zo’n gepersonaliseerd cadeau is meteen twee keer zo leuk. Toen ik nog vaak bezig was met het versieren van cupcakes baseerde ik me telkens op het geboortekaartje. Nu doe ik dat vooral bij het maken van kaartjes.

  Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.