Mee bezig

De ballerina heeft armen

Nu ik het ontwerp van de benen had uitgedokterd, was het ontwerpen van de armen een kwestie van proportionering.

Uiteindelijk lukte het vrij vlot, alleen bij de illusie van de elleboog heb ik een paar keer moeten uithalen, maar dat lukte uiteindelijk aardig.
Ik was blijkbaar wel in een goeie ontwerp-bui, want toen ik aan de polsen was aanbeland had ik eigenlijk geen idee hoe ik de handjes ging haken. Ik probeerde gewoon iets en het was zowaar van de eerste keer goed!

ballerina 08

Niet extreem gedetailleerd, maar toch gedetailleerder dan de stompjes die je doorgaans bij de kleinere gehaakte poppen ziet. Dus ik ben extreem content hiermee, vooral omdat de ballerina er toch weer eleganter mee wordt!

Om de armen vast te naaien, gebruikte ik een techniek die ook bij stoffen beren wordt gebruikt om ze beweegbaar te houden.
De ballerina is nu al poseerbaar.

ballerina 12

Voor de foto even snel à l’improviste een standaard gemaakt om de pop tegenaan te zetten, maar er is nog wat werk aan 😉
En ook, sorry voor de kwaliteit van de foto’s. Ik vind hier in huis momenteel geen enkel plaatsje met een treffelijke lichtinval, waardoor al mijn foto’s er extreem blauwig uit zien. Ik probeer dat wat te verhelpen in een foto bewerkingsprogramma, maar soms denk ik dat ik het gewoon erger maak.

Maar bon, jullie zien toch min of meer wat ik heb gemaakt tot nu toe. Ik ben alvast al extreem content met het resultaat. Nog een paar onderdelen te gaan!

Vind jij de ballerina ook al geslaagd? Of zie je dingen die je niet mooi vindt?

Groetjes,
Charlotte

4 Comments

%d bloggers vinden dit leuk: