Vertaald

Vertaling Amigurumi Minions (1)

Bob the Minion © Judit Guillen

150407 AmigurumisFanClub 004 RJe kan er tegenwoordig niet naast kijken. De Minions, die grappige, gele ventjes met hun eigen brabbeltaal duiken overal op. Ze werden eerst op het publiek losgelaten in de twee ‘Verschrikkelijke Ikke‘ films, maar toen de grote studiobazen zagen hoe populair die mannekes waren mochten ze een hele eigen film hebben. In Minions, the movie volgen we Bob, Kevin en Stuart in hun zoektocht naar een nieuwe slechterik om te dienen.

Dat de Minions ook bij ons populair zijn zie ik aan het aantal verzoekjes dat ik ontving om patronen voor amigurumi minions te vertalen. Uit de vele mogelijkheden koos ik om de versie van Judit van AmigurumisFanClub voor jullie te vertalen, met haar toestemming.

Judit maakte een patroon voor elk van de 3 hoofdrolspelers uit de film en deelt deze gratis op haar blog AmigurumisFanClub zodat iedereen haar liefde voor de minions kan delen. Van Judit mag je zelf je zelfgemaakte knuffels verkopen, zolang je maar aangeeft dat het patroon van haar komt.

Vandaag vertaalde ik voor jullie het patroon voor de Minion met de naam BOB. Veel haakplezier!

>>> Download vertaling van Bob Minion © Judit Guillen  <<<

5 Comments

%d bloggers vinden dit leuk: