Gemaakt

Die laatste loodjes

Weeral verdween hij ongepland voor onvoorziene tijd in de vriezer. Maar weeral diepte ik hem op. De gebreide retro trui.

QK40SS - 011

Ik moet zeggen, ik had gedacht dat de mouwen een lachertje zouden zijn, nu ik het voor- en achterpand af had, maar niks is minder waar. Zwoegen is het, die mouwen. Pffpffpff. Mindering hier, meerdering daar. Tis tellen en uit de doppen kijken. Hopelijk, hopelijk lukt het me om ze binnenkort af te zetten!

6 Comments

 • Diana

  Nou Charlotte datziet er goed uit.ja bij ingewikkelde patronen moet je altijd je hoofd erbij houden.maar je heb het super gedaan.ik zie het wel als het af is.

 • Arga

  Je hebt helemaal gelijk, mouwen breien is een vervelend werk en ik wil je niet ontmoedigen, maar het inzetten is ook niet leuk. Tenminste, dat vind ik.
  Daarom brei ik ze in elk geval gelijk op, want als ik ze na elkaar brei komt de trui zeker nooit klaar omdat het hele pakket dan ergens wordt weggelegd, zeg maar weggestopt. Heb ook wel eens, omdat het een V-hals was er een pullover van gemaakt. Rond de armsgaten een rand 1r 1a gebreid.
  Succes!

 • Elly Geenjaar

  wat een mooie steek Charlotte, maar de aanhouder wint hoor. Wens je veel succes!!

 • Mispa

  Jep vervelend werkje , ik brei ook beide mouwen gelijk op ….. komt bij mij anders nooit af haha

 • Geesje

  Charlotte wat een prachtige steek!!!Wel veel notities maken voor de 2de mouw vanwege dat je wel eens smokkelen moet…..???? Ik wens je Succes!!!.