Gebeurd

Solna terecht!

Ongeloofelijk maar waar! Solna, de vermiste kater van mijn broer – eigenlijk van mijn schoonzus – is gevonden! 😀
Ik ben zo blij dat het goed is afgelopen.

Solna 3

Nadat ik hier mijn vorige post had geplaatst, had ik in naam van mijn schoonzus ook nog een zoekertje geplaatst op de site van gevondenenvermistehuisdieren.be. Niet lang na het activeren van dat zoekertje ontving ik van een lieve dame een berichtje met wat tips om huisdieren terug te vinden. En één van die tips bleek van goud te zijn. De dame rade namelijk aan om voor het Antwerpse (waar mijn broer en schoonzus wonen) toch ook een melding te doen op de site van het CAD of Coördinatie Antwerpse Dierenbescherming.
Dit gaf ik door aan mijn schoonzus en zij zorgde dan voor het nodige om ook daar een zoekertje te plaatsen. Daarna begon ze ook eens door de lijsten van gevonden katten te zoeken en daar viel haar oog op een advertentie. Deze had geen foto, maar de beschrijving kwam zeer goed overeen met Solna en de vindplaats was slechts een straat verder.

Solna 4

En jawel hoor!
Solna was gewoon doodleuk twee straten verder een huis binnengewandeld en was al meteen geadopteerd. De profiteur ;). Twee weken lang is hij vertroeteld geweest door 2 lieve mensen die hem nu behoorlijk gaan missen.
Leuk, toch? Die goede afloop ^_^
Jammer genoeg is het voor mijn eigen kat niet zo goed afgelopen, maar ik ben super blij dat mijn schoonzus haar Solna terug heeft! En de volgende keer dat Solna vermist is, weet ze al waar ze eerst moet gaan aanbellen 😉

Groetjes,
Charlotte

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: