Gemaakt

Af!

Mijn allereerste breiwerk is af! En typisch voor mij, het breiwerk dat af is, is niet het breiwerk waar ik eerst aan ben begonnen. Nope, niet de streepjessjaal is af, maar wel de ribbelsjaal voor de broer.

De foto is wat rap-rap getrokken om 5u dinsdagmorgen, omdat ik die dag al de sjaal wou afgeven op het werk, gezien het al bitter koud is buiten.

De sjaal ziet er wel oké uit, maar is niet perfect.
Zo zitten er heel wat fouten in, omdat ik de verkeerde steek breide. Blijkbaar raakte ik soms midden in een rij verward en begon dan het foute patroon te breien 0_0.
Ook de afzet is niet zo goed gelukt. Ik had opgezet met een breinaald van 8mm, dus heb ik afgezet met een haaknaald van 8mm. Blijkbaar komen beide niet echt overeen, want de afzet is wat te breed uitgevallen (de bovenste rand op de foto).
Maar, al bij al is het toch een draagbare sjaal geworden en niet zo slecht voor een allereerste breiwerk 😀 .

15 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: