Gebeurd

Woladvies en zo

Hallo, hallo allemaal.

Het is hier weer een paar daagjes stil geweest. Deze keer niet omdat het bloggen niet wilde vlotten, maar gewoon omdat ik het een beetje te druk had.
De vakantie is officieel (voor mij dan toch) voorbij en ik probeer terug gewoon te worden aan het werkritme. Dat er veel (niet altijd leuke) veranderingen op til zijn bij ons, zorgen er dan weer voor dat de terugkeer niet echt rustig verloopt.
Dan was er ook nog vorige zondag. Dan was het mijn verjaardag en dat werd natuurlijk gevierd. Niet zo uitgebreid als bij sommigen, maar toch. Cadeautjes op verjaardagen zijn niet zo’n gewoonte bij ons. Ik kreeg er wel, maar geen bergen wol zoals ik soms lees. Jammer 😉 .

Soit, de reden voor dit blogberichtje is iets helemaal anders. Ik zou jullie, lieve lezers, om wat advies willen vragen. Ik ben namelijk al begonnen met de planning van een aantal kerstcadeautjes. Vroeg, ja, ik weet het, maar het kriebelt gewoon :hihi:
Ik kan niet nader ingaan op de kerstcadeautjes zelf, want dit zou de verrassing voor sommige ontvangers wat verpesten, maar ik wil toch wat advies inwinnen over wol, en dan meer bepaald over de wol van Drops.
Hebben jullie al ervaring met de Drops Fabel? Ik vind de kleuren fantastisch en had deze wol graag gebruikt voor een paar draagbare items, maar ik lees een beetje tegenstrijdige meningen over deze wol. De meeste zijn het erover eens dat het geweldig gemakkelijk breit (jammer genoeg niks over haken), maar vaak zijn er opmerkingen dat de wol nog net iets teveel prikt.
Duuuuus, voor ik aankopen doe had ik graag jullie ervaringen gehoord en misschien een voorstel voor een alternatieve wol :D. Alvast bedankt!

Oh ja, over de kerstcadeautjes gesproken, zoals ik zei kan ik er niet over bloggen nu, wegens de kans dat een ontvanger van een cadeautje er hier al over leest, maar ik zou er toch graag over schrijven. Nu dacht ik om gewoon mijn blogpost te schrijven zoals ze bij me opkomen, maar ze pas te publiceren na kerstmis. Ik dacht zo een beetje aan een blogsoap met afleveringen die elk op een vaste dag gepubliceerd worden. Zouden jullie dit leuk vinden?
Indien niet, dan hou ik mijn blogs over de kerstcadeau’s gewoon privé 😉 .

Dat is het voor nu 🙂

Groetjes,
Charlotte

4 Comments

 • Arga

  Dag Charlotte,

  als jij het leuk vindt je ervaringen en gedachten op te schrijven, moet je dat vooral doen. Er zullen altijd voor- en tegenstanders van jouw voorstel zijn, maar het is toch voor “elck wat wils”?
  Degene die het niet wil lezen, slaat het gewoon over, de anderen zullen het met plezier lezen!
  Ik denk dat het ook voor jou zelf wel leuk is alles gewoon op te schrijven omdat je dan later kunt uitpluizen of je e.e.a. goed hebt ingeschat.
  Ik wens je veel voorpret bij je plannetjes!

  Arga
  p.s. een nieuweling op je adres

 • Alie

  Drops Fabel. Ik heb er een vest van gebreid, dus draag ik er een shirtje onder, maar ik vind wel dat het kriebelt op de blote huid, ook heb ik sokken gebreid van deze wol. Deze draag ik in huis met gewone sokken eronder.

 • Annie

  Mijn ervaring met Fabel wol is erg goed. Ik heb er meerdere paren sokken mee gebreid en het breit lekker en blijft ook mooi. Klachten over kriebelige sokken heb ik niet gehad.

 • ria van tol

  Hallo drops fabel is erg prettig om mee te haken ik heb het gebruikt in combinatie met drops delight voor een omslagdoek het kriebelgevoel valt mee.Maar een alternatief is misschien babyalpaca silk dit is ook van drops
  is wel duurder 3,80 tegen 2,25 van fabel maar deze jeukt niet haakt en breit lekker weg.Er zit baby alpaca en moerbeizijde in .Het is ook lekker warm.groetjes ria