Gebeurd

Hallo!

Ik ben terug in Belgenland!

Bedankt allemaal voor de reacties!
Als jullie de foto van mijn vorig bericht hebben herkend, dan weten jullie ook waar ik de laatste week heb gezeten 😉 .
Het was er héél mooi en het weer is héél goed meegevallen. Soms zelfs wat te warm, want ik kan daar niet zo goed tegen. Ik ben een tintje donkerder geworden (nog steeds een bleekscheet, maar ietsje minder bleek dan gewoonlijk) en mijn kuiten zijn iets gespierder door al het stappen. Het was een hele leuke en interessante reis. Jammer, dat deze er alweer op zit 🙁 , maar niet getreurd, ik heb wel nog een weekje vakantie over :woohoo: !!

Voor Cynthia, ik heb geen haakwerk meegenomen op reis. Deze was veel te kort en ik zou er absoluut geen tijd voor hebben gehad ^_^ .

Voor de komende dagen heb ik voor de site nog één en ander gepland staan en dan vooral met betrekking tot het kaleidoscoop dekentje. Ik heb jullie nog tutorials beloofd en deze hebben wat vertraging op gelopen. Maar er wordt aan gewerkt!!!

En hoe was jullie vakantie? Of heb je deze nog te goed?

Groetjes,
Charlotte

5 Comments

 • Geesje

  Hoi Charlotte
  fijn dat je vakantie goed is geweest,
  Ik kan ook niet zo goed (meer ) tegen de hitte.
  Mijn vakantie-tje is eind van de maand, en gewoon hier in NED.
  groetjes Geesje

 • Marion

  Dank je voor deze leuke blog, waar ik via via op gekomen ben. Heb met veel plezier je verhaal gelezen over de Zeeman soft, in combinatie met de universa en bravo. Ja, de bravo is iets dikker. De universa vind ik zalig om mee te haken, ook zeer mooie kwaliteit. Ik heb daarvan alle mogelijke kleuren bij Veritas gekocht, toen ze in de aanbieding waren. Ik meen me te herinneren 4 halen, 3 betalen. Die van Zeeman is ook super, maar wel volledig synthetisch. Maar heb m wel al veel gebruikt hoor. Voor die prijs kun je niet veel sukkelen hè?
  Ik kom regelmatig de letters WIP tegen, mssn dom van me, maar wat is daarvan de uitleg?
  Ben je er al uit wat je met je tv deken gaat doen?
  Ik vertrek over een week met verlof en ben van plan om òf de ripple te maken, òf de striped Granny. Weet nog niet met welk garen, mssn zou ik de Paris van Drops wel eens proberen, wordt door veel bloggers geprezen 😉 Succes nog, zeker met deze hitte,
  grtjs Marion

  • Charlotte

   Hallo Marion!

   Leuk dat je op bezoek komt en zo’n lief berichtje na laat ^_^ .

   Ik zou de aanbiedingen bij Veritas wat meer in de gaten moeten houden! Ik heb nog niet veel met de Universa gehaakt, maar hij bevalt me wel 🙂
   Jammer genoeg is de Veritas bij mij in de buurt niet echt uitgebreid, dus veel kleurenkeuze is er nooit…

   WIP betekent Work In Progress. Ik ken geen Nederlandse variant en het woordje WIP is bij mij ondertussen zo gewoon geworden dat ik er zelfs niet bij nadenk…
   Daarnaast heb je ook de afkorting UFO, wat in dit geval niet over aliens gaat maar over Unfinished Objects 😆

   Vele groetjes en de hitte is inderdaad wat overdreven (voor mij toch)

   Charlotte

 • Bernadette

  Hallo,

  Gewoon om te zeggen dat ik je blog heel inspirerend vind en ik er vast en zeker nog vaak naar toe zal komen. Ik ben zo blij om, eindelijk, eens een belgische creatieve blog tegen te komen. Niet dat ik iets tegen andere nationaliteiten heb, daar niet van, maar soms vraag ik me af of de belgische vrouwen dan helemaal niet creatief bezig zijn.
  Mijn blog, is eindelijk in aanmaak, maar door mijn ziek zijn, moet hij nu eventjes wachten om aangevuld te worden. Ondertussen kan ik wel heerlijk weg dromen en ideetjes op doen via deze blog. Waarvoor mijn dank.

  • Charlotte

   Dag Bernadette (dit is mijn tweede naam ^_^ )

   Tof dat je een berichtje na laat! Ik heb ook soms het gevoel dat de Belgen wat minder vertegenwoordigd zijn, maar ze zijn er wel hoor! Maar het is inderdaad altijd leuk en Belgje tegen te komen 🙂