Geen categorie

Gratis patroon: Totoro sleutelhanger

Zoals beloofd is hier het patroontje voor de Totoro sleutelhanger! Het is een vrij eenvoudig patroontje, dus ik heb er niet teveel uitleg bij gegeven, maar ik hoop toch dat alles duidelijk is.

Veel plezier ermee!

As promissed before, here’s the pattern for the Totoro keychain! It’s a fairly simple pattern, so I haven’t added much explanation with the instructions, so I hope everything is clear enough.

Have fun!

Download:

Klik op één van onderstaande figuren, naargelang de taal waarin je het patroon wil hebben, om naar het patroon te surfen. Wil je het patroon liever eerst opslaan, klik dan op de rechtermuisknop en kies “Koppeling opslaan als”.

Click on one of the below figures, depending on which language you want the pattern in, to surf to the pattern. If you rather want to save the pattern to your computer first, click the right mouse button and choose “Save target as”.

                            

5 Comments

 • Ellen

  Charlotte,
  Dankjewel voor dit leuke patroontje.
  Mijn kleinzoon zal er heel blij mee zijn.
  Groetjes Ellen

 • Bernadette

  Raar maar waar ik zie gewoon niets en kan dus ook niet weten hoe die sleutelhanger er uit ziet. Jammer want dit is wel een hele leuke blog. Ook hoedje af dat jij die japanse patroontjes zo maar kan na haken. Ik zou niet weten waar te beginnen.

 • Joyce

  Hoihoi! Wat een leuk patroon, ik zie een sterretje staan voor de V van ronde 2
  Wat betekent dat?

  Zou er graag mee verder willen!
  Groetjes

  • Charlotte

   Dag Joyce!
   De sterretjes doen hier eigenlijk dienst als haakjes. Op het einde van de rij wordt gezegd “nog 3 keer”. Dit betekent dus dat de instructies die tussen de sterretjes nog 3 keer herhaald moeten worden nadat je ze de eerste keer haakte.
   Veel haakplezier!

%d bloggers vinden dit leuk: