Gebeurd

Acht versus Achttien

Vandaag wordt mijn nicht 18.
Ik kan het haast niet geloven dat ze al 18 is. Het lijkt nog net gisteren dat ze als peuter mijn broer overal volgde en zijn elke beweging na-aapte.
Man, ik word oud 😉

Voor deze speciale verjaardag wou ik een speciale kaart kopen, maar al diegene die ik in de winkel vond vond ik saai of spraken over alcohol en rijbewijzen, wat ik nogal cliché vind.
En dan zag ik kaarten per leeftijd, waarbij telkens een tekstje stond wat de persoon kon doen nu hij/zij zo veel jaar was. Diegene voor 18 waren uiteraard uitverkocht, maar in een vlaag van inspiratie greep ik naar het kaartje voor 8 jaar. Dit stond op het kaartje

Je bent al 8 jaar, tijd voor een feestje

  1. eet wat je wil!
  2. open veel cadeatjes!
  3. en misschien ook eens dansen op je favoriete muziek!

Geniet van elke seconde, want vandaag is JOUW dag!!

Ik vond dat deze tekst ook nog paste voor een 18 jarige, dus besloot ik deze te sturen, mits wat aanpassingen.

18-001

Ik vind het er echt cool uitzien.
Ook binnenin de kaart zette ik een grote 1 voor alle achten, weliswaar nu in stift. Ik schreef ook een klein tekstje waarbij ik aangaf dat mensen die beweren dat 18 nu betekent dat je volwassen bent niet te serieus moeten worden genomen, gezien een kaart voor een 8-jarige nog perfect past voor iemand die 10 jaar ouder is. Je bent pas volwassen als je er ook naar gedraagd :p

Hopelijk kan ze er mee lachen, mijn nichtje 😉