Gemaakt

Vosje

Dit vosje was één van de allereerste amigurumi die ik ooit zag.

Een gewone zoektocht in Google met de term “amigurumi”, resulteerde in duizenden mogelijkheden. En één van die mogelijkheden brachten me naar Nimoe’s blog.

Het heeft iets meer dan een maand geduurd eer ik dit project af had. Zoveel tijd dat in die periode de strakheid waarmee ik haak was geëvolueerd, waardoor het hoofd – wat ik als eerst had gemaakt – zoveel groter uitviel dan het lichaam. Ik had dus een vosje met een waterhoofd gemaakt. Een snelle omwisseling van de onderdelen – gebruik het hoofd als lichaam en vice versa – loste dat toch min of meer op.

   
   

Mijn vosje ziet er helemaal anders uit dan het origineel. Persoonlijk vind ik de mijne beter :p . Op de één of andere manier ziet de mijne er realistischer uit…

%d bloggers vinden dit leuk: