Gebeurd

Vragen staat vrij

Het blijkt moeilijker dan gedacht om terug aan het bloggen te slaan. De goesting is er zeker wel, maar ik geraak maar niet voorbij die knipperende cursor.
Ik heb nog tal van blogposts op mijn ’te-schrijven’ lijst staan (zoals handwerkjes, mijn reis afgelopen zomer, concerten, etc.), maar ik krijg ze maar niet uit mijn mouw geschud of uit mijn toetsenbord getokkeld.

Vandaar dacht ik om de bal eens door te spelen naar jullie in een heuse ask me anything. Kwestie van wat blogspiratie op te doen en weer wat terug in het schrijven te komen. Dus bij deze: Zijn er dingen die je hier graag eens over wilt lezen? Dingen die je van me wilt weten? Serieuze vragen of onnozele, alles is welkom.
Let wel dat ik niet beloof om overal op te antwoorden, vooral vis-à-vis te persoonlijke vragen 😉

Je kunt je vraag/vragen in een reactie achterlaten, of de meer verlegen vraagstellers mogen me ook altijd mailen op charlotte[at]charami[punt]com

Groetjes,
Charlotte

4 Comments

 • Gezina

  Hoi Charlotte,
  Ik vind het altijd leuk om te lezen over je brei- en haakwerkjes. Het hele proces, van het uitzoeken van de kleurtjes, via de uitdagingen die je tijdens het maken tegenkomt, tot het uiteindelijke overhandigen aan degene voor wie je zo hard gewerkt hebt. Genieten!
  Mijn vraag is dus: Waar ben je nu mee bezig? En hoe kom je iedere keer weer op nieuwe ideeën?

  Groetjes, Gezina

 • Miranda

  Hoi! Ik ben je gaan volgen vanwege mijn haakhobby, maar ik lees ook met veel plezier je boekverslagen (al heb ik een andere smaak, zo vind ik de frieda-klein serie erg goed).

  Het is inderdaad lastig om te blijven bloggen (mijn laatste post is een half jaar oud..) maar ik vind het erg leuk om andere bloggers te volgen.. blijf vooral posten zolang je het leuk vindt, ik lees graag mee vooral dus mbt haken en lezen.

  Groerjes Miranda.

 • Le petit requin

  Eigenlijk ben ik ook al wel gewoon geïnteresseerd in de topics op je “te schrijven”-lijst, vooral dan die vakantie. Maar als extra inspiratie wil ik ook wel eens weten wat jij eerder dit jaar aan mij vroeg: wat is de mooiste reis die je ooit maakte? En welke bestemmingen wil je zeker ooit eens ontdekken? Of dichter bij huis: wat zijn je favoriete plekjes in België? Welk kledingstuk zou je heel graag ooit nog eens maken?

 • gv092

  Ik ben vooral nieuwsgierig naar je handwerkjes, ik krijg er zelf nieuwe inspiratie door…