Gemaakt

Bezig

Ondertussen ben ik al aardig bezig met het golfjesdeken voor mijn metekindje.

Na de swatch om te zien of mijn idee voor de rechte randen zou lukken, was het gewoon een kwestie van de moed bij elkaar te rapen om met die ketting te beginnen. En eenmaal die eerste rijen doorgeworsteld, kabbelt het dekentje rustig voort (opzettelijke woordspeling).

Ik moet dringend eens een nieuw fototoestel kopen. Deze kan al die kleurtjes moeilijk aan. Scherper kreeg ik de foto niet.

Ik heb me wel een beetje mispakt aan hoeveel rijen ik nodig zal hebben. Ik dacht dat een 50-tal golven wel voldoende zou zijn voor de gewenste afmeting, maar het zal eerder het dubbele moeten zijn. Ik zal mijn semi-logische formule moeten herzien om die extra rijen in willekeurige volgorde te krijgen.

Daarnaast ben ik ook bezig het patroon voor deze ridderpop voor Annelies van Vicarno aan het testen.

Originele pop van Vicarno
Originele pop van Vicarno

Annelies vroeg wel geen foto’s te plaatsen van de gehaakte onderdelen, dus vandaar alleen een foto van het origineel.

Ik heb ook opnieuw mijn TV-lapjesdeken opgepakt.

TVLD-012

Meer dan 2 jaar geleden ben ik hieraan begonnen. Ongelooflijk hoe ik dingen kan doen aanslepen. Ik denk dat het deken op zich nu wel groot genoeg is. Ik ga nu beginnen aan de voetzak van 5 rijen, denk ik. Dus dat zijn nog 70 vierkantjes. *slik*

En als laatste, mijn huidige treinproject. Eentje om mijn wolvoorraad wat te minderen.

Een sjaal in gehaakt pied-de-poule motief, met Wibra Fenna en Zeeman Nigar.
Een sjaal in gehaakt pied-de-poule motief, met Wibra Fenna en Zeeman Nigar.

Binnenkort wil ik ook een nieuw breiwerk opzetten, maar daarover later meer!

Groetjes,
Charlotte

2 Comments