Gebeurd

De warmste periode?

Wat in de media gehypet wordt als de warmste periode van het jaar, is voor mij momenteel de koudste.
De Sint heeft bij mij geen pakjes gebracht, maar de Pieten hebben waarschijnlijk bij het proberen binnendringen van mijn huisje via de schoorsteen schade toegebracht aan mijn chauffageketel, zodat ik op 6 december opstond in een ijskoud huis. Geen verwarming en geen warm water meer!

Ja, dat was toch even panikeren die zaterdagochtend. Wat nu? Net in een weekend?
Uiteindelijk toch een reparateur gevonden die vrij snel kon komen, maar het mocht niet baten. De ketel kon niet meer gemaakt worden. Allé, ja, dat kon hij wel, maar voor de moeite die het ging kosten was het beter meteen een nieuwe te zetten.
Sindsdien zit ik dus in de koude, letterlijk. Gelukkig vriest het nog niet echt, maar toch, warm is het niet. En elektrische vuurtjes, die helpen wel, maar dat is toch geen echte warmte.

Donderdag zijn ze begonnen met de afbraak van de oude ketel om de nieuwe te kunnen zetten, maar het gaat traag. Vandaag nog steeds geen verwarming of warm water 🙁 . Duimen dat het morgen wel lukt!

Oh ja, tussen alle miserie heb ik wel nog andere, leukere updates te maken! Binnenkort, beloofd!

Groetjes,
Charlotte

4 Comments

  • Jenny

    Sterkte, ik hoop dat het inmiddels wel lekker warm is in je huis. Wat een pech. Ik zou de sint dan ook maar eens een briefje schrijven over deze pech. Wellicht dat hij dan volgend jaar wel een cadeau in je schoen doet.
    Creatieve groetjes
    Jenny