Gebeurd

Grote stap.

Sinds een paar weken ben ik officiëel eigenares van een huis!

Sleutelsb

Jawel, na het tekenen van dozijnen papieren bij de bank en notaris kreeg ik dan eindelijk de sleutels in handen. Dat doet toch raar, hoor.
Voor alles in kannen en kruiken was liep ik rond met heel veel twijfels en angst, maar gelukkig zijn deze gevoelens verdwenen nu alles concreet vorm begint te krijgen. Ik zie mezelf echt wel wonen in dat huisje, mits een aantal cosmetische ingrepen.
En meer is er ook niet echt te doen aan mijn huisje. Enkel decoreren en bemeubelen. Luxe.

Nu, dat decoreren vind ik toch wel een grote uitdaging, hoor. Er is zoveel keuze en er zijn zoveel mogelijkheden dat ik echt wel met het gevoel “kiezen is verliezen” rond loop. En uiteraard is mijn natuurlijke staat van twijfelaar ook niet echt een hulp. En het feit dat ik een brede smaak heb en in alles wel iets zie, maakt het kiezen er ook niet gemakkelijker op.
Maar, we geraken er wel uit! Een beetje met de keer en zonder opjagen.

Spannend!

6 Comments

 • Arga

  Gelukkig klink je nu heel wat positiever da toen je pas je eerste handtekening had gezet en je zo erg twijfelde. Heel verstandig dat je nu de tijd neemt voor de inrichting, ik hoop dat je een afwisseling hebt van zon en minder licht in je huis zodat je de verschillen van lichtinval kunt mee beoordelen. Veel succes, maak foto’s van voor en na en ga ervan genieten!

 • Bernadette

  Van harte gefeliciteerd met je nieuwe huisje. Inderdaad een hele grote stap en heel begrijpelijk dat daar heel wat twijfel aan de pas is gekomen. Maar, geloof me, het is echt wel een goede beslissing die je genomen hebt. Wat betreft de inrichting is het misschien een goed idee om van alles gewoon een makette te maken en de kamers op schaal op papier te tekenen. Zo kan je met de makettes schuiven en kan je posters of behangpapier gewoon eventjes tegen de muur hangen en heb je zo al een beetje een zicht hoe het in werkelijkheid zal worden. Heel veel succes en hopelijk kunnen wij ook mee genieten van het inrichten van je huisje

 • Nancy

  Proficiat! Het is een extra pensioenpijler, want een eigen huis afbetalen is de enige échte spaarboek. En later zal je van je pensioen niet meer moeten “huren”. Je kan het dan nog altijd wel verkopen en de opgebrachte som in huur steken, maar meestal zijn het mensen wiens kinderen in onverschil leven die dat doen. You did the right thing! Enjoy!

 • Verheyen José

  Inderdaad een goede investering, zo een eigen huisje .Nu niet teveel piekeren ,maar gewoon genieten .
  lieve groetjes en veel geluk met je nieuwe nestje

 • Elly Geenjaar

  Van harte gefeliciteerd met je huisje. Ik hoop dat je er vele gelukkige jaren mag wonen en sterkte gewenst met het inrichten. Het zal best goed komen. Hartelijke groetjes