Gemaakt

Terug thuis

Hallo allemaal! Ik ben terug thuis van mijn reis naar Groot-Brittanië. Het was fantastisch! De natuur daar is ongelooflijk mooi. Ik heb me fantastisch geamuseerd en ben eigenlijk een beetje triest dat het al voorbij is.
Maar, thuis komen was ook leuk hoor ;). Niks slaapt beter dan je eigen bed 😀

Op reis heb ik niet gehaakt. Was niet echt handig om wol en haaknaalden mee te sleuren, terwijl de valies al bijna 20 kg woog en ik die om de drie dagen naar en andere locatie mocht versleuren. Dus niet gehaakt op vakantie, zou er trouwens ook de tijd niet voor hebben gevonden 😆 , maar ik heb wel nog een kleinigheidje dat ik haakte voor mijn vertrek, maar wat ik hier nog niet getoond heb.

Het is een variatie op mijn Phat Cat. Dit zijn de originele katjes:

Later maakte ik, als een probeerseltje, een gekleurde versie van de Phat Cat, namelijk de marine Phat Cat:

En deze maakte ik net voor mijn vertrek; een Phat Pig:

  
  

Het is een wit varkentje geworden met een roze kersenbloesemthemaatje, want wie varken zegt, zegt toch ook kersen 😯 ? Whatever 😉

12 Comments

 • Coby kammeraat

  Wat fijn dat je het leuk hebt gehad ( en inderdaad thuiskomen is ook heel leuk!!) Ik vind je beestjes geweldig leuk!

 • Jann

  Welkom thuis, fijn dat je er weer bent en dat je een fijne vakantie hebt gehad. Ik heb je blog echt gemist. Maar des te groter is de verrassing om dan gelijk al weer van die beeldige haaksels te mogen bewonderen, zowel de kat als het varkentjes zijn prachtig zo mooi gemaakt, je bent een creatief mens hoor !!!

  Liefs Jann

  • Charlotte

   Aww, dankjewel! Ik ben zo blij dat mensen mijn blogje graag lezen, ook al post ik niet zo ongelooflijk veel.
   Ben blij dat het varkentje in de smaak valt! Ik heb nog ideeën met hetzelfde basispatroon, maar omdat de katjes niet zo’n goeie respons kregen, twijfelde ik. Maar het varkentje is blijkbaar een schot in de roos. Misschien kan ik ze ooit wel eens verkopen! 🙂

 • Geesje

  WELKOM TERUG……fijn dat je zo genoten hebt…………
  echt leuke figuurtjes……..dankjewel

 • Marjon

  Ik kwam via Google op jouw Blog terecht. Wat een leuke dingen maak je zeg!
  Dit varkentje is echt heel leuk!
  Kun je mij aan het patroontje helpen?

  Groetjes Marjon

  • Charlotte

   Hartelijk dank!

   Het varkentje is een eigen ontwerp en is (nog) niet beschikbaar. Misschien dat ik het in de toekomst toch nog beschikbaar zal maken, maar ik kan nog niet zeggen wanneer…