Vertaald

Vertaling: Padma © Dawn Toussaint

Ik ben een grote fan van Dawn Toussaint. Altijd slaagt ze er maar weer in om patroontjes te ontwerpen waar je helemaal verliefd op wordt. De meeste van haar patroontjes moet je voor betalen, maar dit mag je zeker niet tegen houden! Haar patronen zijn super.

Maar als je toch liever gratis patronen hebt, die heeft ze ook!
Deze zomer organiseerde ze haar eerste CAL of Crochet Along via haar Blog. De mensen die meededen aan de CAL wisten niet hoe de amigurumi er ging uit zien. Ze wisten alleen dat het om een olifant genaamd Padma ging en Dawn had ook haar schetsen getoond.
Echt héél leuk om te doen!!!

Hier onder kan je de schets zien, samen met Dawn’s eindproduct.

Van Dawn heb ik nu de toestemming gekregen om haar gratis patronen te vertalen, dus de drempel voor jullie is nu nog kleiner om eraan te beginnen! Geloof me, het is de moeite waard!

Vertaling van Padma © Dawn Toussaint