Gemaakt

Meneer konijn

Herinner je nog de CAL (Crochet Along) die georganiseerd werd in mijn Ravelry groep Amis des Gurumi met het thema konijntjes. In mijn vorige post toonde ik al mijn konijntje voor de CAL: PINeas.
En nu heb ik al een tweede konijntje gemaakt.

    

Dit is Meneer Konijn en hij is helemaal uniek! Dit konijntje is mijn allereerste haaksel ZONDER patroon! Jawel, helemaal uit het hoofd gehaakt :mrgreen: !

Ik wilde al een tijdje eens proberen een ami te haken zonder patroon, maar zag het nooit echt zitten. Vandaag had ik een dagje vrijaf. Ik wou wat haken, maar had geen zin in de patroontjes die ik op het net tegen kwam. Dus uiteindelijk deed ik maar wat, met bovenstaande resultaat 🙂

Het ging eigenlijk heel vlotjes zo. De meeste onderdelen waren meteen goed. Alleen met de benen heb ik wat geëxperimenteerd.
Meneer Konijn is verre van perfect, maar ik vind hem toch wel lief zo. Geen traditionele かわい (kawaii) amigurumi, met een groot hoofd en klein lichaam, maar eerder een Westers, traditioneel aandoende knuffel.

En wat vinden jullie van Meneer Konijn?