Mee bezig

Genredeken 2022: Oktober

Over uitstelgedrag gesproken, hoe beschamend is het dat ik nog bezig ben met dit genredeken van 2022? Toegegeven, ik heb enkel nog maar het laatste trimester te gaan, maar toch, we zijn nu bijna halverwege 2023! Tsk, tsk!
Gelukkig begint mijn goesting om te breien of haken opnieuw op te wakkeren. Gekoppeld met mooie weekenddagen en een audioboek in het oor en ik zie weer wat te haken streepjes afgevinkt worden!

Oktober genres
1. Mysterie
2. Adult Fantasy
3. YA Fantasy
4. Adult Fantasy
5. Mysterie
6. Mysterie
7. Historisch
8. Horror
9. Mysterie
10. Adult Fantasy
11. Thriller

In oktober vorig jaar las ik elf boeken, gespreid over zes genres. Dit betekent dus een mooie collectie van verschillende kleuren in dit gedeelte van het deken, maar toch met een overwegend groen-kleurig resultaat.

Het deken is ondertussen zo groot geworden, dat het almaar moeilijker wordt om het in zijn geheel te fotograferen, terwijl het mooi uitgestrekt ligt. Het lukt wel als ik op een trapje of zo sta en dan mijn armen kei ver uitstrek, maar hierdoor kan ik ook niet zien wat ik fotografeer en is het alleen op goed geluk als het deken er helemaal opstaat, lol.

Maar persoonlijk vind ik de foto’s waarbij het deken gewoon ergens op ligt gesmeten ook wel tof. Het laat mooi de verschillende kleuren zien en hoe ze , ook al zijn ze verschillend, toch mooi bij elkaar passen dankzij de grijze basiskleur.
Ook verbergen deze foto’s het feit dat het deken scheef is, lol. Echt, ik probeer me erover te zetten 😉

En nu nog twee maanden (toch goed voor 16 strepen) te gaan. De eindmeet is nu eindelijk in zicht!!!

Groetjes,
Charlotte

One Comment

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: